top
.

Create the future – Grow with Arla

Arla Foods

Hvem er vi?

Arla Foods

Er du klar til at kickstarte din karriere i en af verdens største mejerivirksomheder?

Vi er Arla Foods

Vi er ejet af landmændene med 12.000 mælkeproducenter og 19.000 engagerede kolleger over hele verden. Vi står bag de globale brands Arla®, Lurpak® og Castello®, hvor vores passion for mejeri har ført os til at være den femte største mejerivirksomhed i hele verden og den største producent af økologiske mejeriprodukter. 

Læs mere her: www.arla.com/company

  Mejeri                     Large size                     Hele landet
 


Vil du skabe fremtidens mejeri sammen med os?

Vi stræber efter at udfolde det højeste potentiale i hinanden, imens vi arbejder sammen om at skabe fremtidens mejeri. Vi udfordrer hinanden for at fastholde vores virksomhed i fronten af mejeriindustrien, så vi kan skabe Good Growth og bringe sundhed og inspiration til verdenen, naturligt.

Bæredygtig vækst

Vi arbejder målrettet på at skabe bæredygtig vækst, og det kan vi kun gøre i tæt samarbejde med vores mælkeproducenter og de mange mennesker og firmaer, vi samarbejder med. Og – ikke mindst – ved at lytte til dig.

Arlas historie

Vores historie går helt tilbage til 1880 hvor mælkeproducenter i Danmark og Sverige slog sig sammen, så de kunne producere og udbyde de bedste mejeriprodukter. Fordi vi er ejet af landmændene går al vores fortjeneste tilbage til disse ejere. Det betyder, at når folk køber vores produkter bliver pengene fordelt ligeligt mellem mælkeproducenterne.

Mød os!

Hvordan er det at være elev i Arla?


Mejeritrainee i Arla

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed!


Automatiktekniker- eller elektrikerelev i Arla

Brænder du for el, teknik og maskiner? Kunne du tænke dig en spændende fremtid i en global mejerivirksomhed? Så bliv elektriker eller automatiktekniker  i Arla!

Mød Martin

Der er mange kompetente mennesker, som kan give dig hjælp, guidance og information til at lykkedes med dine projekter og opgaver.

Din karrierevej

Bliv elev i Arla Foods

Elevplads i Arla?

Hos Arla har vi flere muligheder for dig, som søger en elevplads. Fælles for dem alle er, at du vil blive udfordret, får et stort ansvar og blive støttet af dine kollegaer under hele dit uddannelsesforløb. Er du klar til at sætte skub i din karriere så tag et kig på vores elevmuligheder nedenfor.

Uddannelser i Arla Foods

Mejeritrainee

Som mejeritrainee i Arla lærer du at lave mejeriprodukter fra bunden, og du får et godt indblik i topmoderne mejeridrift og produktionsprocesser. Vi ansætter 60 mejeritrainees i løbet af et år, og du kan sende din ansøgning til os hele året

Automatiktekniker eller elektriker

Som automatiktekniker- eller elektrikerelev i Arla bliver du ekspert i topmoderne produktionsmaskiner, hvor du får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du vil være med til at sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt. Lyder det interessant?

Øvrige elevpladser

Søger du andre typer af elevpladser, men er du interesseret i at få en karriere i Arla? Så tilmeld dig vores jobagent og få jobopslag tilsendt på mail. Her vil du også kunne finde alle vores ledige stillinger – måske der er noget, der er interessant for dig?

En uddannelse der åbner døre

Klarer du dig godt, vil der være gode muligheder for fastansættelse hos Arla. Ligeledes er der mulighed for et praktikophold i udlandet med masser af udfordringer - både personligt og fagligt.


Bliv mejeritrainee - en uddannelse med holdbare ingredienser

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt? Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Læs hele artiklen

Bliv en af os

Create the future – Grow with Arla

Vi har den ultimative kombination af en venlig men professionel kultur, og du behøver ikke at vælge imellem de to

High performance, collaborative culture

En ægte følelse af iværksætteri forener os. Vi efterfølger hele tiden vækst og er motiverede omkring at skabe værdi. Vi har den ultimative kombination af en præstationsdrevet og samarbejdskultur, hvor vi stræber efter at arbejde sammen for at opnå mere. Hvis du er klar på en udfordring, er der ingen mangel på muligheder for at få indflydelse - og realisere dine ambitioner - uanset hvad eller hvor de måtte være.

Committed to professional development

Vi er på vej til at skabe fremtidens mejeri. Hver af os har en rolle at spille med friheden til at tænke stort og fleksibiliteten til at få arbejdet gjort. Vi er ambitiøse, men foretrækker ansvar over kontrol. Vi arbejder smart og omfavner nye ideer og innovationer for at nå vores mål. Professionel og personlig udvikling er et konstant krav, og vi er forpligtet til at åbne op for det højeste potentiale i alle vores folk.

Market leader that shapes the industry

Som industriel leder har vi en passion for mejeri og er engagerede i at realisere dets potentiale i verden. Vores ejere (landmændene) grundlagde Arla for at skabe god vækst, som skaber muligheder og mest værdi på lang sigt. I dag arbejder vi hårdt for at fortsætte denne rejse, drive innovation og vækst i over 100 lande. Vi vil forme branchen samtidig med at sikre en bæredygtig fremtid for alle vores interessenter.

A clear purpose for Good in the world

I dag gør vores produkter en forskel for millioner af mennesker over hele verden. Vi forestiller os en fremtid, hvor det fulde potentiale for mejeri er realiseret - hvor naturlige mejeriprodukter udkonkurrerer mindre sunde alternativer, og hvor sikker mejeriernæring er betalelig og tilgængelig for alle. Imens vi vokser, vil vi derfor kunne gøre verden til et sundere og mere inspirerende sted at vågne op til for mange flere mennesker. Hver eneste dag.

Kom med indenfor!

Besøg vores Instagram, Inside Arla, og bliv klogere på hvordan en hverdag kan se ud hos os. Hver uge gives stafetten videre til en ny kollega, som har ansvaret for profilen. Her giver medarbejderne deres helt egne refleksioner af, hvordan det er at være en del af Arla. 

Instagram

Uddannelser og ledige stillinger


 

Bliv automatikteknikerelev

Vi ansætter automatikteknikerelever i hele Danmark. Vi anbefaler dig at holde øje her på siden og på vores hjemmeside, hvor alle ledige stillinger vil blive slået op. 

Bliv mejeritrainee

Vi ansætter 60 mejeritrainees i løbet af året i hele Danmark. Hold øje med vores hjemmeside, hvor alle ledige stillinger vil blive slået op.

Bliv elektrikerelev

Vi ansætter elektrikerelever i hele Danmark. Vi anbefaler dig at holde øje her på siden og på vores hjemmeside, hvor alle ledige stillinger vil blive slået op.

VI ER LIGE HER

Arla Foods

Create the future - Grow with Arla Arla Foods er et andelsselskab med 12.500 mælkeproducenter og 19.000 engagerede kolleger, der elsker mælk. Vi forsøger på alle mulige måder at være ansvarlige og åbne over for dine behov og ideer. Vores mål er at få mest muligt ud af mælken, så du kan få mest muligt ud af livet – hele livet! 

Arla Foods headoffice
Sønderhøj 14
8260 Viby J
Danmark

T: (+45) 89 38 10 00
W: Arla.dk