top

Lidl Danmark

Hvem er vi?

Lidl Danmark

Bliv elev i Lidl. Vi har højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Vi er Lidl Danmark

Vi er 3.300 stolte og ambitiøse kollegaer, som hver dag møder ind, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse.

  Butik - Detail      Large       Hele Danmark
 


Dagligdagen som elev

Der er mange flere spændende opgaver og udfordringer forbundet med at arbejde i vores butikker, end man umiddelbart tror. Dagligdagen er spændende og uforudsigelig. Du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret og udvikle dig personligt og fagligt. Blandt de mange spændende arbejdsopgaver kan nævnes: vareopfyldning, bagning af brød, afskrivninger, friskhedskontroller, statusoptælling, vareregistrering, bestillinger, opbygning af varepræsentationer, kassearbejde, trimning af varer og rengøring. 

Sammenhold er vinderhold

Vores elever har et fantastisk sammenhold på tværs af butikkerne. Eleverne bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med skoleopholdene og har en fælles Facebook gruppe. 

Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Udlandsophold og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

2-årig elevuddannelse

Uddannelsen er sammensat af både teori og praksis. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

8-ugers skoleophold

Som elev i Lidl tilbringer du hverdagen i en af vores butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med de andre elever i alt 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge ad gangen. Undervisning og indkvartering finder sted i Grenå.

Lidl-elev tillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele forløbet. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Mød os!

Mød en tidligere elev

Sol startede som elev i 2017 efter at have afsluttet HG2 på IBC i Aabenraa. I dag er Sol butikschef i Danmarks største Lidl butik. Læs om hendes oplevelser fra elevuddannelsen herunder.

Mød Sol

Sol startede som elev i Lidl i august 2017 efter at have afsluttet en HG2 på IBC i Aabenraa. Efter endt elevuddannelse i sommeren 2019, stod Sol med en salgsleder kontrakt i hånden. Siden er det gået stærkt og Sol er nu, 2,5 år senere, butikschef for Danmarks største Lidl butik. Læs om Sols oplevelser fra elevuddannelsen med hendes egne ord herunder.

Elevuddannelse

Når du starter din elevtid, får du en uddannelsesbog, der beskriver alle de områder, du skal lære gennem din elevtid. Uddannelsen er mere end bare at sidde ved kasse, man arbejder med mange forskellige opgaver igennem elevforløbet. Alt fra at sætte varer op til at lave hele kølspejlet om. Desuden lærer man også at bestille varer og handle hurtigt ved f.eks. tilbagekaldelser af varer.

At være elev i Lidl er utrolig lærerigt. Man prøver kræfter med alle områder i butikken. Det spænder vidt fra vores dagligvarer som kolonial, frost og tørvarer, til vores ugentlige kampagner. Du bliver lært op i stort set alt, det du ønsker, netop fordi der er sat så stort fokus på din individuelle udvikling.

Det at der bliver sat meget fokus på eleven og det faktum, at der er tid til oplæring og dialog med butikschef og distriktschef, betyder utrolig meget for ens kampgejst og interesse i uddannelsen.

Oplevelser og personlig udvikling som elev

Den største oplevelse jeg har haft som elev i Lidl er, da jeg sammen med de andre elever rejste til Irland for at arbejde i en måned. Alle os elever blev tildelt en lejlighed, hvor vi boede sammen to og to.

At bo og arbejde en måned i Irland, udviklede mig utroligt meget, både fagligt og personligt. Rent personligt var det stort for mig, at skulle bo og arbejde i et andet land. Udover dette foregik alt også på engelsk. Rent fagligt oplevede jeg Lidl fra et irsk synspunkt, og jeg så hvordan de gjorde tingene anderledes end herhjemme, for netop at tilpasse sig det irske marked.

Vi arbejder hårdt, mens vi har det sjovt

Inden jeg blev ansat som elev i Lidl, havde jeg afprøvet forskellige elevstillinger. Jeg har blandt andet været elev i en undertøjsforretning, tøjforretning og lædervareforretning, men i alle tre butikker synes jeg, at timerne føltes ufattelige lange. Derfor valgte jeg at søge hos Lidl, netop fordi jeg vidste, at der altid var noget at lave. I dag er jeg utrolig glad for min beslutning, da jeg elsker det høje tempo og følelsen af, at dagene flyver afsted.

Sammenhold er vinderhold

De 8-ugers skoleophold er fordelt over din 2-årig elevuddannelse. På skoleopholdene er alle elever fra hele Lidl Danmark samlet i Grenå, hvor vi, om dagen, har undervisning og aftenerne bruges på sociale aktiviteter med de andre elever.

Nogen af skoledagene er bygget op omkring teambuilding, så vi har lavet aktiviteter sammen som hold. Vi har blandt andet været ude på en militærbane, hvor vi i hold skulle lave en masse teambuilding øvelser sammen, hvilket gjorde utrolig meget for sammenholdet.

Du lykkes i Lidl

Du lykkes hver eneste dag i Lidl, hvis blot du selv ønsker det. At lykkes er ikke kun ensbetydende med, at man udfører sine arbejdsopgaver tilfredsstillende og til tiden. Jeg føler også, jeg lykkes, når jeg tænker på sammenholdet blandt os kolleger, eller når jeg formår at sætte et stort smil på kundernes læber, fordi jeg ydede en ekstra god kundeservice.

Man lykkes, når man er stolt over sit eget arbejde. Godt samarbejde, højt humør og fuld fart på hverdagen, så lykkes vi alle i Lidl.

 

Eleverne styrer butikken

Som noget unikt i Lidl Danmark får vores andenårs elever, som afslutning på uddannelsen, lov til helt selvstændigt at styre en af vores butikker i en hel uge. I løbet af ugen har eleverne ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Din karrierevej

Faglige udfordringer og plads til dine ambitioner

I Lidl er der plads til dine ambitioner, og du bliver en del af et ambitiøst karriereforløb.

I Lidl kan vi tilbyde dig et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at du lykkes her. Derfor tilbyder vi dig et væld af muligheder efter endt elevuddannelse.

Men som med de fleste andre ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere i Lidl. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.


I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første dag hos os bliver du en del af et ambitiøst karriereforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche.

Hvis du gerne vil gøre karriere hos os, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Så drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

                   

Udlandsophold

Hos os får du, som en del af din uddannelse, mulighed for at arbejde en måned i udlandet. De seneste år har vores elever været i Irland, og de har haft en super god oplevelse. Du kommer til at arbejde i en lokal Lidl-butik på lige fod med de øvrige medarbejdere, og du bor sammen med dine elevkolleger. Selvfølgelig med fuld løn, diæter, rejse og logi betalt.

Bliv en af os

Bliv en del af Lidl-teamet

I Lidl søger vi elever til butikker i hele landet med opstart primo august 2022.

Højt til loftet

Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive leder en dag, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

En del af et vinderteam

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer. Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Som elev i Lidl gennemgår du både en faglig og en personlig udvikling. Du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen.

Ledige stillinger


Bliv elev i Lidl 2022

Har du ambitionerne? Så har vi elevpladsen til dig!
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi søger lige nu til 98 butikker i hele landet!

 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

T: (+45) 76 30 00 00