top

Lidl Danmark

Hvem er vi?

Lidl Danmark

Bliv elev i Lidl. Vi har højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Vi er Lidl Danmark

Vi er 3.300 stolte og ambitiøse kollegaer, som hver dag møder ind, smøger ærmerne op og giver alt, hvad vi kan, for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse.

  Butik - Detail      Large       Hele Danmark
 


Dagligdagen som elev

Der er mange flere spændende opgaver og udfordringer forbundet med at arbejde i vores butikker, end man umiddelbart tror. Dagligdagen er spændende og uforudsigelig. Du ved aldrig, hvad kunderne ønsker, og du vil dagligt blive udfordret og udvikle dig personligt og fagligt. Blandt de mange spændende arbejdsopgaver kan nævnes: vareopfyldning, bagning af brød, afskrivninger, friskhedskontroller, statusoptælling, vareregistrering, bestillinger, opbygning af varepræsentationer, kassearbejde, trimning af varer og rengøring. 

Sammenhold er vinderhold

Vores elever har et fantastisk sammenhold på tværs af butikkerne. Eleverne bor sammen en uge ad gangen i forbindelse med skoleopholdene og har en fælles Facebook gruppe. 

Aktiviteterne på skoleopholdene er med til at fremme såvel det faglige som det sociale sammenhold. Udlandsophold og styring af egen butik skaber for alvor et sammenhold, hvor alle tager ansvar og gør hinanden bedre.

2-årig elevuddannelse

Uddannelsen er sammensat af både teori og praksis. Den baggrundsviden, som du får på skoleopholdene, bruger du i din dagligdag i butikken, hvor du bl.a. lærer alt om butiksdrift; lige fra varebestilling, planlægning, og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder.

8-ugers skoleophold

Som elev i Lidl tilbringer du hverdagen i en af vores butikker, hvor du indgår som en del af den daglige butiksdrift. Du er på skoleophold sammen med de andre elever i alt 8 gange i løbet af den 2-årige elevtid. Et skoleophold varer 1 uge ad gangen. Undervisning og indkvartering finder sted i Grenå.

Lidl-elev tillæg på 1.000 kr.

Du får løn under hele forløbet. Er du under 25 år, får du den overenskomstmæssige elevløn samt et ekstraordinært Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto. Er du over 25 år (voksenelev), bliver du aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst på området.

Mød os!

Mød en tidligere elev

Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens

Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt

Tidligere elev, Thea

Eleverne styrer butikken

Som noget unikt i Lidl Danmark får vores andenårs elever, som afslutning på uddannelsen, lov til helt selvstændigt at styre en af vores butikker i en hel uge. I løbet af ugen har eleverne ansvaret for alt lige fra vagtplanlægning til analyse af nøgletal.

Din karrierevej

Faglige udfordringer og plads til dine ambitioner

I Lidl er der plads til dine ambitioner, og du bliver en del af et ambitiøst karriereforløb.

I Lidl kan vi tilbyde dig et stærkt fundament at videreudvikle din karriere på. Hvis du vil noget med dit arbejdsliv, lover vi, at du lykkes her. Derfor tilbyder vi dig et væld af muligheder efter endt elevuddannelse.

Men som med de fleste andre ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere i Lidl. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.


I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra din første dag hos os bliver du en del af et ambitiøst karriereforløb, vi er sikre på, ikke fås bedre i den danske dagligvarebranche.

Hvis du gerne vil gøre karriere hos os, har vi en nøje tilrettelagt plan, der kan bringe dig til tops. Karrieretrappen viser de syv trin, du kan tage i vores butikker. Så drømmer du om at arbejde dig opad, ligger planen klar.

                   

Bliv en af os

Bliv en del af Lidl-teamet

I Lidl søger vi elever til butikker i hele landet med opstart primo august 2023.

Højt til loftet

Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og hvis du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive leder en dag, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

En del af et vinderteam

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer. Vi tilbyder en uddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Som elev i Lidl gennemgår du både en faglig og en personlig udvikling. Du lærer at tage ansvar og kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen.

Ledige stillinger


Bliv elev i Lidl 2023

Har du ambitionerne? Så har vi elevpladsen til dig!
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.
Vi søger lige nu til vores butikker på Sjælland og Øerne.

 

Bliv elev i Lidl 2023

Har du ambitionerne? Så har vi elevpladsen til dig!
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.
Vi søger lige nu til vores butikker i Jylland.

 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

T: (+45) 76 30 00 00