top
.

BDO

Hvem er vi?

BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Vi er BDO

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Med 32 danske kontorer og et kontor i Grønland er vi den rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som er bedst repræsenteret lokalt i Danmark. BDO i Danmark beskæftiger over 1.300 medarbejdere i Danmark, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande.

  Rådgivning, revision og regnskab                     Large size              Hele landet

Kickstart din karriere

Revision er meget mere end tal og regnskaber. Vil du være fremtidens revisor, kræver det, at du kan navigere i forandringer, udnytte den nyeste teknologi og hjælpe dine kunder med at få øjnene op for nye muligheder.

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans. Vi skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Derfor investerer vi over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb. Det gør vi, fordi vi tror på, at du med de rette forudsætninger og muligheder kan blive fremtidens rådgivende revisor hos BDO.

Gode råd gør en forskel

Vi kender værdien af gode råd. Hver dag rådgiver vores konsulenter og revisorer deres kunder om alt fra køb og salg af virksomheder, skat, moms og cybersikkerhed til persondataforordningen, IT rådgivning, regnskab og revision. Uanset hvad, så er god rådgivning altid det, der er i fokus. Vil du være med til at give gode råd? Så er du måske vores nye trainee.

Mød os!

Dine muligheder

Mød en BDO trainee

Få et indblik i nogle af vores nuværende trainees’ hverdag, muligheder og ambitioner og mød en af deres mentorer.

Mikkel Rokkjær
Senior Assistant og mentor for trainees

Maria Duus
Trainee, uddannet finansøkonom og læser nu HD

Sebastian Almlund
Trainee og uddannet cand.merc.aud.

Din karrierevej

Revisortrainee hos BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Uddannelsesforløbet

Som revisortrainee bliver du en del af BDO’s 2 årige interne traineeforløb. Forløbet er opbygget med en række trin, hvor der både vil være undervisning, hvor du møder fysisk op, og undervisning i form af forskellige videokurser, webinarer, e-learning mv.

For os er det vigtigt at give vores trainees den bedst mulige uddannelse, og derfor er den både involverende, deltagende og engagerende. Det betyder, at du ikke bliver mødt af otte timers planchegennemgang, men i stedet af masser af cases, dialoger, refleksionsøvelser, spørgsmål og quiz. Indlæringen på uddannelsen bliver understøttet af dit daglige arbejde på det lokale BDO-kontor, hvor indholdet på uddannelsen omdannes til arbejde i praksis. Netop denne kombination af teori og praksis er med til at udvikle stærke kompetencer hos vores trainees.

I BDO er vi naturligvis opmærksomme på, at vores trainees ikke kommer med samme uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. På enkelte kurser vil undervisningen derfor blive delt i to hold alt efter, hvilken og hvor meget erfaring du har.

En uddannelse der åbner døre

Hos BDO får du som revisortrainee talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere. Du bliver fremtidens rådgivende revisor; for i fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kommer rundt i alle kroge af revisorfaget, og får hurtigt lov til at prøve kræfter med 
egne opgaver, som du går til med gejst og engagement. Vi ved, at indlevelse skaber udvikling, og derfor er vi klar med en lærerig traineetid til dig.

Mentorordning

Når du starter hos BDO får du tildelt en mentor, som guider og hjælper dig. En mentor er en erfaren person, som sætter sig ind i situationen, du står i og som fokuserer på at guide dig. Mentoren deler gennem vejledning, rådgivning, coaching og feedback ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte din udvikling og trivsel på arbejdspladsen.

 

Livet som revisortrainee

Vil du vide mere om livet som revisortrainee hos BDO? Så tjek vores tre videoer med Anders Bro herunder. 

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 1

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 2

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 3

Bliv en af os

Vi søger nye trainees med start i september 2023

Hvad skal der til?

BDO trainees har oftest en gymnasial uddannelse eller en uddannelse fra ét af erhvervsakademierne eller fra universitetet, som er afsluttet eller, som forventes afsluttet med et godt resultat.

Måske har du haft sabbatår fra studierne, hvor du enten har arbejdet eller rejst. Din interesse for tal, regnskaber og ikke mindst for rådgivning er stor, og derudover skal du kunne lide at arbejde med mennesker, og vi forestiller os, at du ved siden af skolen har en aktiv fritid og trives med at samarbejde og gå efter resultatet.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker 
  • analytisk og har evnen til at se muligheder 
  • god til at udvise indlevelsesevne 
  • interesseret i og har evner for tal  
  • systematisk og struktureret 
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer 
  • interesseret i relationer i verden omkring dig

Ledige stillinger

Bliv revisortrainee i BDO

Vil du også være trainee i BDO? Vi søger mere end 100 trainees, der vil starte til september 2023.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

BDO
Kystvejen 23
8000 Aarhus
T: (+45) 89 30 78 00