top

Vil du have en elevuddannelse hos AO?

Brødrene A&O Johansen

Hvem er vi?

Brødrene A&O Johansen

Vi er en af Danmarks største håndværksgrossister

Vi er Brødrene A&O Johansen

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen og har e-handelsplatforme for salg af tekniske installationsmateriale i Danmark, Sverige og Norge. 

  Handel               Large size              Hele landet
 


Om os

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 700 medarbejdere og 3,3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 51 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, EL, Værktøj, VA og VAGA.

 

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

Praktik og teori

Målet med vores elevuddannelser er at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent og få dit store gennembrud.

Mød os!

Mød tidligere elever

Lad os få eleverne selv på banen. Det er jo trods alt dem, der bedst ved, hvordan det er at være en del af AO-holdet.

Sunde medarbejdere skaber succes!

I AO fokuserer vi på medarbejder-trivsel og sundhed. Vi ved at motion giver øget overskud og trivsel i hverdagen, derfor har vi lavet særlige aftaler med flere fitnesscentre og Falck Healthcare på landsplan.

Din karrierevej

Få en karriere i AO 

Vil du spille en rolle i AO's fremtid?

Muligheder i AO

Vil du gøre karriere i AO, er der store muligheder lige meget hvor du bor i landet. AO dækker hele Danmark med 51 håndværkerbutikker, logistikcenter i Horsens og hovedkontor i Albertslund. Derudover har vi 5 butikker i Sverige og 1 butik i Estland.

Solid karriere

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører.

Har du talent?

Har du talent for at sælge? Eller har du viljen til at lære det? Vi søger nye handelselever i foråret 2020.

Bliv en af os

Elevuddannelse i AO

Start din fremtidige karriere med en elevuddannelse hos AO

Bliv økonomielev

Interesserer du dig for kreditor- og debitor området og trives du i et dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Så kan du blive økonomielev hos AO. Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende og selvstændige opgaver, hvor du hele tiden bliver mødt af nye udfordringer. Du får en grundig uddannelse med egne ansvarsområder, der vokser gennem uddannelsen.

Bliv handelselev

Har du talent for at sælge eller har du viljen til at lære det? Undervejs instruerer vi dig i alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Du lærer alle rekvisitterne at kende, nemlig vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Målet er at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent og få dit store gennembrud.

Bliv datateknikerelev

Har du lyst til at få din uddannelse som datatekniker i en spændende og dynamisk virksomhed? - Så bliv elev hos AO. Uddannelsen tager ca. 5 år, hvor du vil være tilknyttet vores IT-afdeling, som varetager IT-drift og IT-udvikling for hele AO koncernen.

Bliv IT-supporterelev

Hos AO har vi uddannet it-elever i mange år. Vi gør meget ud af at give vores elever den bedste uddannelse, som starten på et langt karriereforløb. Det gør vi ved at involvere eleverne i de daglige opgaver og skabe et godt netværk blandt alle vores elever bl.a. med et fælles introduktionsforløb i starten af elevtiden.

Ledige stillinger

Handelselev i AO

Er du klar til at udfolde dit talent og sætte fart på din karriere? - Vi søger handelselever til hele landet igen i 2020.

Lager og logistikelev i AO

Er du klar til at udfolde dit talent og sætte fart på din karriere? Lager- og logistikelever søges til AO's lager i Albertslund.

Vi er lige her

Brødrene A&O Johansen

AO er en af branchens stærke leverandører af VVS, EL, Værktøj, VA og VAGA!Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen.

Brødrene A&O Johansen
Rørvang 3
2620 Albertslund

T: (+45) 70 28 00 98
E: kkt@ao.dk
W: ao.dk