top
.

Vil du skabe succes sammen med andre og gøre en forskel?

PWC

PwC - Hvis du har talentet har vi mulighederne

Hvem er vi           Mød os          Din karrierevej          Bliv en af os

Hvem er vi?

PwC

PwC er stedet, hvor branchens største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere.

Vi er PwC

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere fra 15 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden. I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

  Revision                Large               Hele Danmark
 


Vi er en af de største i Danmark

Vi er en af de største i Danmark Med en omsætning på DKK 2.302 mio. i regnskabsåret 2016/17 er PwC Danmark i dag et af de største firmaer i landet inden for vores tre hovedområder: Revision, Skat og Rådgivning. Vi betjener en betydelig del af Danmarks største virksomheder samt offentlige og halvoffentlige institutioner og har en solidt funderet portefølje af kunder inden for de fleste brancher. Via produktudvikling og erfaringsudveksling, som sker såvel nationalt som internationalt inden for vores globale netværk, har vi udviklet brede kompetencer og unikke serviceydelser. På personalesiden betyder vores globale netværk, at vi hurtigt kan mobilisere et kompetent og fuldt informeret multinationalt team, uanset hvor der måtte være behov for det. Vores globalt understøttede arbejdsværktøjer og teknologiske platforme gør, at PwC-ansatte verden rundt anvender anerkendte og standardiserede metoder, hvilket giver konsistens i den service, vi leverer.

Purpose og værdier

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden om revision, skat og rådgivning. Vores fem værdier er retningen for, hvordan vi arbejder. Vi udviser integritet i alt, hvad vi laver. Vi gør en forskel med vores viden og indsats. Vi er nærværende og følger aktuelle tendenser i samfundet og erhvervslivet. Vi arbejder sammen og skaber fælles succes med kunder og kolleger. Vi tænker innovativt og arbejder for at finde de bedste løsninger på vores kunders strategiske udfordringer. At være gode ledere er også en høj prioritet i PwC, fordi vi ved, hvor meget det betyder for den daglige motivation og engagement. Derfor har vi fokus på god ledelse i hverdagen, og vi udvikler og måler kontinuerligt på ledelseskulturen i PwC. Du får ledere, der er drevet af høje ambitioner på dine og PwC’s vegne.

Vidste du at ....

2.219

Antal PWC'ere

13%

Vækst

2.6

Omsætning i mia. kr.

Dygtige medarbejdere

PwC’s vision om at være det revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark, der skaber mest værdi for vores relationer, kan kun indfries gennem tiltrækning og fastholdelse af de bedst kvalificerede medarbejdere. Derfor er talentagendaen et højt prioriteret område. Vi har en talentstrategi, som bygger på, at udvikling sker i hverdagen. Fokus er på at udvikle vores medarbejderes fulde potentiale, viden og erfaring.

Mød os!

Mød vores tidligere trainees

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

Esben Mosegaard, rådgiver

"Jeg trives med frihed til at tage teten. I PwC fik jeg ansvar for mine egne opgaver fra dag ét. Det er fedt at lære på den måde."

Mads Skovgaard Larsen, revisor

"Mine kolleger er enormt dygtige. Det er alle, der arbejder i PwC. For mig er det en gave. Tænk at kunne lære fra så mange kloge hoveder."

Kom med indenfor på vores kontor i Hellerup i videoen nedenfor...

Din udvikling er vores vækst

Er du klar til en udfordrende og farverig karriere som revisor i PwC? Test dine evner og se, om du har, hvad det kræver på revisorspillet.dk.

Prøv revisorspillet

Din karrierevej

Start din karriere som revisortrainee

Som revisor i PwC bliver du en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi har 15 kontorer i Danmark, hvor 1.300 revisorer arbejder målrettet på at levere revisions- og erklæringsydelser af høj kvalitet.

Hvad laver en revisor?

Som revisor hjælper du vores kunder med komplekse forretningsudfordringer og leverer effektiv og troværdig revision af høj kvalitet. Du kan servicere kunder blandt de 1.000 største selskaber i Danmark, blandt små og mellemstore virksomheder og den offentlige sektor. Det er de segmenter, vi går til markedet med. For vi har indrettet vores organisation ud fra kundernes behov. Som markedsleder har vi en bred berøringsflade med alle dele af dansk erhvervsliv, og vores erfaring og indsigt skal bidrage positivt til alle typer af kunder.

Bliv revisortrainee

Der er flere måder, du kan blive revisor på. Du kan have læst HHX, STX eller HF. Du kan også være finansøkonom eller have færdiggjort en HA eller cand.merc.(aud.). Du kan se karrierevejene lidt længere nede på siden. Uanset hvilken vej du vælger, kan du blive en af de ca. 100 revisortrainees, som vi ansætter hvert år.

Din karriere som revisor ...

Mulighed for udstationering

Med kontorer i 157 lande kan du skabe en international karriere i PwC. Er du ansat i Danmark og har en høj og vedvarende performance, kan du blive udstationeret i typisk 1-3 år og samtidig få en garanti for, at du har et job, når du vender hjem fra udlandet.

Bliv en af os

De bedste rammer for din udvikling

Vi ved, at den første tid i dit nye job er vigtig for din trivsel og de resultater, som du leverer. Derfor arbejder vi målrettet med en god onboarding, så vi sikrer dig de bedste forudsætninger for at løse dine opgaver, skabe relationer og realisere dine egne og PwC’s ambitioner.

Counsellor-ordning

Du får en host, der hjælper med at introducere dig til PwC og få afklaret praktiske forhold og spørgsmål. Du får også en counsellor, der sammen med dig sætter konkrete mål for din udvikling, performance og fremtidige karrierevej. Din counsellor er din nærmeste leder og sparringspartner, der giver dig feedback efter behov og sikrer, at du bliver involveret i relevante projekter. Og så sørger vi selvfølgelig for, at du deltager i aktiviteter, hvor du møder kolleger, der ligesom dig er nye i PwC. Alt sammen for at klæde dig på til at skabe succes fra start.

Karrieretoninger

I PwC arbejder vi med karrieretoninger, hvor du kan vælge at gå i flere retninger. Fundamentet skaber du i dit daglige arbejde med kunder og relationer. Det er her, du udbygger dit netværk, skærper din forretningsforståelse og udvikler dine kompetencer. Og i takt med, at dit fundament bliver stærkere, kan du tage nye roller og større ansvar ved at tone din karriere med fokus på Ledelse, Marked eller Specialisering.

Din udvikling 

Din udvikling bliver i PwC tilpasset både dine styrker og vores forretningsmæssige behov. For vi har brug for revisorer, skattekonsulenter og rådgivere, der kan udfordre og skabe værdi for erhvervslivets beslutningstagere. Vi målretter dine kompetencer og din adfærd gennem vores globale kompetencemodel, PwC Professional. Modellen bygger på direkte feedback fra vores kunder og vigtigste interessenter, og den afspejler vores forventninger til de kompetencer, som du udvikler og finpudser som en del af PwC.

Ledige stillinger

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre. Som revisortrainee i PwC løser du opgaver, der skaber stor værdi for vores kunder og dit netværk, og din viden vokser hver eneste dag.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

PwC Hovedkontor
Strandvejen 44
2900 Hellerup
T: (+45) 39 45 39 45