top
.

Trainee 2023

Christensen Kjærulff

Hvem er vi?

Christensen Kjærulff

Vi er drevet af personligt engagement både i ord og handling 

Vi er Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma med billigenhed i København. Firmaet består af 12 indehavere og omkring 110 dygtige og specialiserede medarbejdere, der tilsammen betjener over 5.000 kunder.

  Revision                    Medium size                 København
 


Om os

Christensen Kjærulffs primære arbejdsområder er revision, regnskab, skat og rådgivning. Vores primære kunder er små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Vi engagerer os både fagligt og personligt i vores kunderelationer, og vi gør os umage for at lære hver kunde at kende, så vi kan levere ydelser af høj kvalitet.

Start din karriere hos Christensen Kjærulff

Som trainee hos os bliver du en del af et professionelt arbejdsmiljø med skarpe kollegaer. Et traineeforløb hos os tager typisk to år, hvor du kombinerer teoretisk og praktisk erfaring. Hos os kan du forvente en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor vi både har øje for din faglige udvikling og mennesket bag.

Fokus på trivsel og fleksibilitet

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores branche er kendt for at være travlere i nogle perioder fremfor andre. Heldigvis ved vi også, at vi har nogle af branchens dygtigste og mest professionelle medarbejdere, og vi gør os umage for at skabe balance mellem arbejde og fritid for den enkelte medarbejder.

Mød os!

Mød vores tidligere trainees

Bliv en del af et ungt og udviklende miljø

Vi tilbyder en kickstart på din karriere, der vil åbne til et hav af muligheder. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, der i særdeleshed er præget af professionalisme. Hos os vil du helt sikkert komme til at opleve, at den gode indsats belønnes med flere, spændende opgaver og et stigende ansvar.

Mød Laurits, der er stud. HD.

Laurits studerer HD på CBS samtidig med, at han er trainee i Christensen Kjærulff. Se videoen og find ud af, hvad Laurits synes, der er det bedste ved at være kollega i CK.

Mennesker og organisation

Hos os er der korte kommandoveje og et godt fællesskab – både i afdelingerne og på tværs af huset. Vi arbejder afdelingsorienteret, og det betyder, at du vil blive en del af en afdeling, der typisk ledes af mellem en og tre partnere. Desuden består alle vores afdelinger af medarbejdere på forskellige uddannelsesniveauer, og du vil altså komme til at arbejde sammen med andre, der – som du – studerer ved siden af arbejdet.

Din karrierevej

Dine muligheder

 

Traineeforløb hos os
Et traineeløb tager typisk to år, hvor du kombinerer teoretisk erfaring med praktisk erfaring. Vi sørger for, at dine arbejdsopgaver bliver tilrettelagt, så de stemmer overens med det, du lærer på skolen.
Derudover suppleres uddannelsen af en række interne og eksterne kurser, der er med til at sikre dig en fagligt stærk profil.

Hvad kan du forvente?

Hos os kan du forvente en hverdag med skarpe kollegaer og spændende arbejdsopgaver.

Vores arbejde består i en bred vifte af opgaver inden for vores kerneområder. Det giver dig en stor viden og et hav af muligheder for din karriere.

Christensen Kjærulff er et af de større huse blandt de små, og det gør, at du hos os har mange muligheder. Måske ved du allerede nu, at du drømmer om at blive statsautoriseret revisor en dag eller blive specialist inden for et fagområde? Vi er der for dig – hele vejen igennem.

Vores personlige engagement sikrer en professionel og proaktiv rådgivning, der omfatter alle virksomhedens forhold. Vores struktur betyder en hurtig respons og let tilgængelighed til din revisor samtidig med nem adgang til vores brede faglige netværk.

Arbejdsområder

Vi beskæftiger os med hele processen omkring regnskabsaflæggelse og erklæringsafgivelse, herunder – naturligvis – revision af årsrapporter. Eksempler på vores kerneområder er;

 • Økonomisk rådgivning, herunder risikovurdering 
 • Finansiel rådgivning og styring 
 • Skatte- og afgiftsmæssig rådgivning samt planlægning
 • Regnskabsmæssig rådgivning 
 • Generationsskifte 
 • Koncern- og selskabsforhold, herunder omstruktureringer 
 • Køb og salg af virksomheder 
 • Budgettering og økonomistyring 
 • Erhvervsservice 
 • Fast ejendom, herunder andelsboligforeninger 
 • Iværksætterrådgivning

Ledige stillinger


Revisortrainee 2023

Vi søger revisortrainees til opstart i september 2023. 
Se alle elevstillinger her.

Christensen Kjærulff

Store Kongensgade 68
1264 København K


T: + 45 33 30 15 15
E: ck@ck.dk / W: ck.dk

 

CVR.: 15 91 56 41
Vi glæder os til at høre fra dig!