top
.

Trainee 2022

Christensen Kjærulff

Hvem er vi?

Christensen Kjærulff

Vi er drevet af personligt engagement både i ord og handling 

Vi er Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma med central billigenhed i København. Firmaet består af 13 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der tilsammen betjener over 5.000 kunder.

  Revision                    Medium size                 København
 


Om os

Christensen Kjærulffs primære arbejdsområder er revision, regnskab, skat og rådgivning. Vores primære kunder er små og mellemstore ejerledede virksomheder og private personer. Kendetegnet for vores tilgang er, at vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt.

Start din karriere hos Christensen Kjærulff

Hvert år ansætter vi 3-5 trainees i et to-årigt uddannelsesforløb, der er en kombination af praktisk arbejdserfaring og en HD(R)-uddannelse. Som trainee hos Christensen Kjærulff bliver man del af et ungt og professionelt arbejdsmiljø, hvor indsats og ambitioner bliver belønnet med spændende opgaver og stigende ansvar.

Fokus på trivsel og fleksibilitet

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen. Det er dog ingen hemmelighed, at vi i perioder har meget travlt og kræver meget af hinanden for at tilgodese vores kunders behov. Det gælder lige fra trainees til partnere.

Mød os!

Mød vores tidligere trainees

Bliv en del af et ungt og udviklende miljø

Vi tilbyder en alsidig uddannelse i et ungt miljø med gode karrieremuligheder. Hos os vil du opleve, at du hurtigt har selvstændigt ansvar for mange af opgaverne og dermed bliver den væsentligste kontakt til klienterne.

Mød Reviosr HD(R), stud.cand.merc , Katrine Pihl

Katrine er Reviosr HD(R), stud.cand.merc og tidligere elev.
Se videoen og hør Katrine fortælle om uddannelsesforløbet og hverdagen i Christensen Kjærulff.

Mennesker og organisation

Christensen Kjærulff arbejder i det daglige afdelingsorienteret med korte kommandoveje. Afdelingerne er typisk sammensat af 2-3 partnere og en række medarbejdere på forskellige uddannelsestrin. Det er målsætningen, at en afdeling skal kunne løse alle typer af almindeligt forekomne opgaver.

Vores grundholdning er, at vores kunder via tæt kontakt til den ansvarlige partner skal kunne få løst alle relevante opgaver.

Større opgaver løses naturligt på tværs af organisationen.

Din karrierevej

Dine muligheder

 

Grundforløbet for trainees hos Christensen Kjærulff
Grundforløbet tager to år og består af praktisk arbejdserfaring og HD-uddannelsens 1. del.
Vores trainees får allerede den første dag tildelt en mentor, hvis hovedopgave er at klæde dem på til at løse de diverse opgaver.

Derudover suppleres uddannelsen med en række FSR-kurser samt interne seminarer og kurser. Denne kombination er med til at give vores trainees en stærk faglig profil, som åbner op for mange fremtidsmuligheder.

Hvad kan du forvente?

Hos os kan du forvente en spændende og afvekslende hverdag blandt inspirerende kollegaer. 

Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for vores kerneområder, hvilket giver dig en afvekslende hverdag og gode uddannelsesmuligheder i et firma, der uddanner generalister. 

I kraft af vores størrelse kan vi tilbyde den nødvendige alsidighed, der giver dig mulighed for at blive statsautoriseret revisor, hvis dine drømme går i den retning.

Vores personlige engagement sikrer en professionel og proaktiv rådgivning, der omfatter alle virksomhedens forhold. Vores struktur betyder en hurtig respons og let tilgængelighed til din revisor samtidig med nem adgang til vores brede faglige netværk.

Arbejdsområder

Christensen Kjærulff beskæftiger sig med hele processen omkring regnskabsaflæggelse og erklæringsafgivelse, herunder naturligvis revision af årsrapporter. Nedenstående liste er blot eksempler på nogle af vores kerneområder. 

 • Økonomisk rådgivning, herunder risikovurdering 
 • Finansiel rådgivning og styring 
 • Skatte- og afgiftsmæssig rådgivning samt planlægning
 • Regnskabsmæssig rådgivning 
 • Generationsskifte 
 • Koncern- og selskabsforhold, herunder omstruktureringer 
 • Køb og salg af virksomheder 
 • Budgettering og økonomistyring 
 • Erhvervsservice 
 • Fast ejendom, herunder andelsboligforeninger 
 • Iværksætterrådgivning

Ledige stillinger


Revisortrainee 2022

Vi søger revisortrainees til opstart september 2022
- læs mere og ansøg via knappen her. :)

Christensen Kjærulff

Store Kongensgade 68
1264 København K


T: + 45 33 30 15 15
E: ck@ck.dk / W: ck.dk

 

CVR.: 15 91 56 41
Vi glæder os til at høre fra dig!