top

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. 

Til vores lokationer i Taastrup, Skanderborg og Padborg søger vi lige nu speditørelever til opstart i september 2023.


Kom tættere på os
 

''FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?'' 

Hvem er vi?

FREJA Transport & Logistics A/S

Vi ønsker at være den mest fleksible og alsidige leverandør af logistikløsninger og transporter i de lande, hvor vi er aktive. Takket være vores troværdighed og vores fleksible og effektive IT-, transport- og logistikløsninger skaber vi vækst for både FREJA, vores kunder og forretningspartnere.

FREJA Transport & Logstics A/S

FREJA blev grundlagt i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede logistikservices på verdensplan. FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 950 medarbejdere. 

  Spedition                       Medium                    Flere lokationer
 

Værdier og holdninger

Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere lige fra starten. For at kunne holde fast i disse værdier, mens virksomheden stadig vokser, udbyder FREJA Leadership Academy gode uddannelsesmuligheder inden for ledelse, transport og logistik og sørger således for, at vores oprindelige værdier ruster virksomheden til alle fremtidens udfordringer. 

Medarbejderne er vores vigtigste aktiver

I kontakten med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere husker vi altid på FREJAs grundlæggende værdier:

Fleksibilitet - Resultatorientering - Engagement - Just in time - Ansvar - Nærvær - Innovation - Troværdighed.

Din karrierevej

Bliv professionel inden for transport og logistik

Skræddersyet traineeforløb 

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet traineeforløb. Vi giver dig kompetencerne, så du kan håndtere mange forskellige opgaver samt kunder i ind- og udland.

Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre den ud i praksis. Derudover samler vi alle trainees flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores trainees.

Speditøruddannelsen i FREJA 

Speditøruddannelsen er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-9 ugers skoleophold på enten IBC i Kolding, Aarhus Business College eller Roskilde Handelsskole.
 


Moderne og innovativt miljø
med højt til loftet

Hos FREJA har vi avancerede IT-systemer, der giver dig stærke kompetencer.  Du får hurtigt ansvar og vil opleve et fleksibelt arbejdsmiljø.


Attraktive arbejdsforhold og personalegoder 

Som medarbejder i FREJA får du bl.a. lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning.

Bliv en del af FREJA

Vi har så meget at tilbyde!

Branchens bedste kolleger!
- og en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone

Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder bl.a. byder vi på en lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

 Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Vil du med på holdet?


FREJA - Taastrup

Vi søger lige nu speditørelever til opstart i september 2023!

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.


FREJA - Padborg

Vi søger lige nu speditørelever til opstart i september 2023!

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.


FREJA - Stilling

Vi søger lige nu speditørelever til opstart i september 2023!

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Du er altid
velkommen til at
kontakte os!

 
 

FREJA
Transport & Logistics A/S

Litauen Allé 6- 2630 Taastrup
Ørstedsvej 11, Stilling - 8660 Skanderborg
tlf.: 96 70 50 00
Email: hr@freja.com
Web: www.freja.dk