top

Start din revisorkarriere hos

PwC

Hvem er vi?

PwC

Hos PwC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter ord på dit potentiale og lægger mærke til dine resultater.

Succes skaber vi sammen

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder ca. 2600 PwC’ere hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 327.000 kolleger fra 155 lande. I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

  Revision                Large               Hele Danmark
 


Purpose & Værdier

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden om revision, skat og rådgivning. Vores fem værdier er retningen for, hvordan vi arbejder.

  • Vi udviser integritet i alt, hvad vi laver. 
  • Vi gør en forskel med vores viden og indsats. 
  • Vi er nærværende og følger aktuelle tendenser i samfundet og erhvervslivet. 
  • Vi arbejder sammen og skaber fælles succes med kunder og kolleger. 
  • Vi tænker innovativt og arbejder for at finde de bedste løsninger på vores kunders strategiske udfordringer.

At være gode ledere er også en høj prioritet i PwC, fordi vi ved, hvor meget det betyder for den daglige motivation og engagement. Derfor har vi fokus på god ledelse i hverdagen, og vi udvikler og måler kontinuerligt på ledelseskulturen i PwC. Du får ledere, der er drevet af høje ambitioner på dine og PwC’s vegne.

Vi bygger på tillid

Som det førende revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. Sammen med vores kunder finder vi løsninger på de udfordringer, der står øverst på det private erhvervslivs og det offentliges agenda - fra compliance og cybersikkerhed til transaktioner, digital transformation og datahåndtering.

Mød os!

At arbejde hos PwC

Læs mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder for at gøre en forskel

Hvordan er det at arbejde hos PwC?

Vi lytter altid til vores kunders behov og udfordringer, forstår deres forretning og leverer løsninger af høj værdi og kvalitet sammen med dem. Succes er noget, som vi skaber sammen. Vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser, så vi altid sætter det stærkeste hold. Det er helt afgørende for at skabe de bedste resultater for vores kunder og den mest spændende faglige udvikling for vores kolleger. 

Ligesom du har høje forventninger til din karriere, har vi også høje forventninger til dig. Vi forventer, at du bliver motiveret af ambitiøse mål og gør dit bedste for at føre dem ud i livet. For du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter ord på dit potentiale og lægger mærke til dine resultater. Det udvikler dig, og det udvikler PwC. Så hvis du er klar til at kombinere dine kompetencer med en stærk vilje til at finde løsninger, der kan forandre og forbedre i fællesskab med andre, så passer du perfekt ind i PwC.

Et stærkt fælleskab

I PwC bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser om at skabe værdi for vores relationer med ny viden. Det er vores medarbejdere, der gør PwC til PwC og skaber succes for vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi har branchens dygtigste medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder, skaber tillid og løser væsentlige problemstillinger.

Din vej til at blive revisor

Trustbuilder

Bliv kundens mest betroede rådgiver og hjælp med at navigere på en udfordrende digital rejse.

Trustbuilder - uddannelsen for fremtidens revisorer

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver. Hvor rollen som revisor tidligere har været den regnskabsreviderende specialist, så vil fremtidens revisor i højere grad være en forretningsstrategisk rådgiver. 

Du bliver derfor klædt på til at forstå dine kunders markeder og de udfordringer, de skal navigere igennem. Det betyder, at du ikke blot skal stå klar, når der opstår problemer - du skal være med til at pege på, hvor der kan opstå problemer og hvordan de undgås, eller hvor der er strategiske forretningsmuligheder i markedet. 

Revisorens arbejde har typisk haft fokus på, hvad der er sket for virksomheden det seneste år. Men vores kunder har brug for at vide, hvad der sker nu og her, og hvad de kan forvente det næste år. Derfor vil du lære at bruge nye digitale værktøjer, der gør det muligt for os at arbejde med forecasting.


BLIV REVISORTRAINEE  
   For dig, der har afsluttet
handelsskole, finansøkonom eller lign
 

.


BLIV REVISORGRADUATE
   For dig, der har afsluttet
cand.merc.(aud), HD 2. del eller lign
 

.

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Bliv en af os

Skal du med på holdet?

Vær med på holdet i et af verdens førende revisions-, skatte- og rådgivningshuse

Din karriere som revisor

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2023. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. 

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

Det kræver nye og styrkede kompetencer af vores Trustbuilders

Revisionsfaglighed

Stærk revisionsfaglighed (herunder forståelse for regnskaber)

Digitalisering

Konkrete kompetencer inden for digitalisering (fra Excel til avancerede dataanalyser)

Ledelse

Ledelse af revisionsteams og - opgaver (fra selvledelse til uddelegering af opgaver)

Forretningsforståelse

Øget forretningsforståelse - herunder en stærk forståelse af kundens behov

Ledige stillinger


Bliv revisortrainee eller revisorgraduate 2023

Vi søger lige nu revisortrainees og revisorgraduates til vores kontorer i hele landet. 

 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

PwC