top

Kickstart din karriere

Elevuddannelse hos Eimskip Denmark A/S

Hvem er vi?

Eimskip Denmark A/S

Vi er Eimskip Denmark A/S

Rederiet Eimskip blev etableret i Island i 1914 og er i dag markedsledende indenfor enhver form for transport samt lager og logistikservices med Nordatlanten som vores primære fokus. I eget system tilbyder vi desuden forbindelse til og fra USA og Canada via Reykjavik. Herudover tilbyder vi enhver form for globale dør til dør transportløsninger via sø, luft, kurér samt vej. Eimskip Denmark A/S beskæftiger 160 medarbejdere på vores 2 kontorer i henholdsvis Aarhus og Aalborg. Rederiet Eimskip råder over egen flåde og opererer ca. 20 skibe, egen flåde af dry og reefer containere, lastbiler samt trailere. Eimskip er lokaliseret på 55 kontorer i 20 lande og beskæftiger samlet ca. 1.600 medarbejdere.

Atlantic Trucking, som er en del af Eimskip Denmark A/S, har over 30 års erfaring med enhver form for landevejstransport – primært med fokus på indenrigs og udenrigs container, stykgods og specialtransporter. Find mere info om Atlantic Trucking her Atlantic Trucking - Vi styrkes af tilfredse kunder

Du kan lære meget mere om Eimskip i vores playbook her.


Som elev hos Eimskip Denmark A/S tilbyder vi dig

 • En bred og udfordrende praktisk elevuddannelse som åbner døre til spændende karrieremuligheder
 • Mulighed for skibssejlads på et af Eimskips egne containerskibe i Nordatlanten – en stor oplevelse!
 • Nyrenoverede kontoromgivelser på en attraktiv lokation med flot udsigt over Aarhus Havn
 • Gode medarbejderforhold, bl.a. morgenmads-, frokost- og frugtordning og en Personaleforening, der arrangerer sociale arrangementer. Vi har en uformel omgangstone og arbejder i afslappede rammer.
 • Mulighed for fastansættelse eller udstationering på en af vores internationale kontorer efter endt uddannelse

Du kan blive elev i følgende funktioner

 • Shipping
 • Vejspedition
 • Told
 • Økonomi
 • Lager og logistik
 • Projekt
 • Luft/kurér

Mød os!

Mød vores elever

Eimskip Denmark A/S tilbyder en elevuddannelse indenfor mange områder af logistikbranchen

Hos Eimskip Denmark A/S har vi stor erfaring med at uddanne elever og udvikle talenter. Mange tidligere elever er fortsat hos os, da udviklings- og fremtidsmulighederne er spændende og mange. Eimskip Denmark A/S har et veletableret elevprogram med faste og individuelle målsætninger så vi sikrer, at vores elever får den bedste uddannelse.

Hos Eimskip Denmark A/S bliver eleverne en del af et topmotiveret ungt elevhold, der gennem elevtiden giver hinanden faglig sparring og masser af sociale aktiviteter. Vi er meget stolte af vores elevprogram og lægger mange kræfter i at sikre vores elever får den bedst tænkelige uddannelse.

Pernille Blom

Toldelev
Som toldelev hos Eimskip Denmark A/S bliver man en del af et stærkt internationalt team, hvor man virkelig kan udfolde og udvikle sig. To dage er aldrig ens og der er altid nye udfordringer at kaste sig ud i.

I toldafdelingen kan man mærke, at man gør en forskel både for ens kollegaer og kunder i dagligdagen.

Der er masser af frihed under ansvar og
inden for told bliver man aldrig færdig med at
lære nyt, hvilket er så spændende.

Emil Ylikulju Jensen

Shippingelev
Som shippingelev hos Eimskip Denmark A/S får du en masse kompetente og imødekommende kollegaer, du kan læne dig op ad. Du kommer til at opleve ansvar, og får ikke to dage eller uger der er ens.

Du kommer også til at have daglig kontakt med kunder og kollegaer fra hele verden, så man virkelig kan mærke at man er del af et stort international team.

Hver eneste dag er spændende og der er rig mulighed for at blive ved med at lære en hel del, igennem hele dit elevforløb. 

Theis Thomsen

Speditørelev
Som speditørelev hos Atlantic Trucking møder man altid ind til nye udfordringer hver dag, og vigtigst af alt, man møder kollegaerne i øjenhøjde og med et smil på læben.

Der er frihed under ansvar, og mulighederne er store når man bliver udlært, også hvis man tænker at fortsætte i udlandet.

 

 

Thea Søgaard Rasmussen

Økonomielev
Som økonomielev hos Eimskip Denmark A/S har jeg fået masser af ansvar. Hver dag på kontoret er aldrig ens, og jeg har daglig kontakt med kunder, leverandører og kollegaer i Danmark.

Jeg sætter dagligt mit eget præg på mine arbejdsområder, og kommer med idéer til hvordan opgaver kan løses smartere.

Ugentligt er jeg rundt på Eimskip's pakhuse, for at se hvordan mit arbejde hjælper afdelingerne og operationen med at få gods til og fra Nordatlanten, Europa og resten af verden.

Peter Ingemann Bohlbro

Shippingelev
Som shippingelev hos Eimskip Denmarks projektafdeling bliver man en del af et team med gode og kompetente kollegaer. Man møder en hverdag fyldt med nye spændende udfordringer og hvor to dage ikke ligner hinanden.

Arbejdsprocessen omkring det at gå i dybden og få det hele til at gå op i sidste ende føles fantastisk.

Man udvikler sig både fagligt og personligt, og vokser med de opgaver som arbejdsdagen byder på.

Kasper Inthanai

Lager og logistikelev
Som lager og logistikelev hos Eimskip Denmark A/S håndterer jeg pluk af ordrer på lageret. Det kan være alle typer af gode, fra pakkemateriale til møbler. Jeg har kontakt med chauffører og tømmer/læsser både containere og trailere.

Jeg har mange hjælpsomme kollegaer der er supergode til at lære fra sig. I løbet af den 3 årige uddannelse er jeg også på spændende skoleophold på Tradium i Randers.

Din karrierevej

Bliv klædt på til en karriere i logistikbranchen

Fremtiden som færdiguddannet

Under din elevtid, vil du tale med din nærmeste leder om dine ønsker for fremtiden. Det kan være ønske til nye opgaver eller nye udfordringer. I den sidste del af din elevtid, vil du have en samtale med din nærmeste leder om dine fremtidsmuligheder i virksomheden. Senest 3 måneder før at du er udlært, vil du få at vide om du vil blive tilbudt fastansættelse.

Bliv en af os

Er du vores næste elev?

Er du klar til en fremtid med et hav af karrieremuligheder?

Hvem er du?

 • Du er en teamplayer, men trives også når du arbejder på egen hånd
 • Du har fokus på kvalitet og oplever service som en naturlig del af din hverdag
 • Du er positiv, udadvendt og har lyst til at kommunikere med internationale kollegaer, kunder og leverandører
 • Du er nysgerrig og engageret, du må gerne udfordre os positivt
 • Du har en sund og professionel holdning til arbejds- samt mødedisciplin
 • Du har IT flair og solid erfaring i Microsoft Office Pakken
 • Du er god til sprog, du skal kunne begå dig på engelsk både mundtligt som skriftligt
 • Du har kørekort (B) til bil
   

Vil du med ombord?

Opfylder du de formelle adgangskrav til elevuddannelsen, som er en bestået HHX / STX suppleret med 5-10 ugers grundforløb eller alternativt HG eller EUX med fagretningen kontor, så skynd dig at sende din ansøgning samt CV til JOB@eimskip.dk mrk. Elev. Du må også gerne begrunde hvorfor du lige netop ønsker at søge en elevplads hos Eimskip Denmark A/S.

Har du spørgsmål til elevstillingerne, er du meget velkommen til at kontakte Human Resources Manager Ann Skyggebjerg på telefon + 45 86 20 48 11.

Ledige stillinger:

Bliv elev hos Eimskip

Vi har på nuværende tidspunkt ingen ledige stillinger.
Så snart vi åbner op for nye ledige stillinger, vil du kunne se dem her.

Læs mere om Eimskip her.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

EIMSKIP DENMARK A/S
E-mail: hrdk@eimskip.com