FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Bliv en del af

Sønderjyllands Revision

Hvem er vi

Sønderjyllands Revision er tæt på dig – vi sætter os i dit sted.

Revision

Medium size

Sønderjylland


Sønderjyllands Revision er forankret i Sønderjylland. Det har vi været siden Sønderjyllands Revisionskontor A.S. blev grundlagt i 1936 på Nørrechaussé i Aabenraa. I 1975 åbnede vores afdeling i Padborg med særligt fokus på transportbranchen, og det er her, du i dag finder mange af vores eksperter i dansk-tyske forhold. I 2006 fik vi også kontor i Sønderborg, hvor vi arbejder tæt sammen med det lokale erhvervsliv.

Vi søger trainees til vores lokationer i Sønderborg, Aabenraa og Padborg.

Start din karriere hos os

Drømmer du om en uddannelse med mange karrieremuligheder?

Som trainee hos Sønderjyllands Revision får du en uddannelse, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du får en alsidig og attraktiv uddannelse, der åbner mange døre – ikke kun i revisorbranchen.

Allerhelst vil vi selvfølgelig have, at du bliver hos os efter endt uddannelse, så det gør vi os stor umage for, at du gør.

Vi er så stærke som vores medarbejdere

Hos os er vi af den overbevisning, at medarbejderne er firmaets vigtigste ressource. Uden vores medarbejdere og deres kæmpe engagement, ville vi aldrig været nået så langt, som vi er i dag. Her får du mulighed for at udvikle dig og dine egne kompetencer.

Mød os

Trainee hos Sønderjyllands Revision

Med udvikling når vi længst

Hos Sønderjyllands Revision finder du et inspirerende arbejdsmiljø med et hold af medarbejdere, der besidder en stor grad af selvstændighed og ansvar. Vi lægger vægt på, at du løbende udvikler dine kompetencer til gavn for både dig selv og vores kunder. Hos os deltager alle i uddannelse af trainees og praktikanter – det ser vi nemlig som en fælles opgave. Det, mener vi, giver en sjovere og mere spændende arbejdsdag.

Passion for revision

Du vil mærke, at dine kollegaer brænder for deres arbejde. Vi engagerer os i vores kunder og går altid til opgaverne med stor omhu og professionalisme, så vi i sidste ende sikrer, at kunden får det bedst mulige resultat og løsningen til tiden. Vi sætter os i kundens sted, lytter og rådgiver med afsæt i kundens konkrete situation – for vi er nemlig vores kunders samarbejdspartner.

Nærvær og det gode arbejdsliv

Vi går ikke på kompromis med det gode arbejdsliv – her er plads til et liv udenfor arbejdet – og når du er på arbejde, er godt kollegaskab vigtigt. Det kræver nærvær. Det handler om at turde spørge og lytte til hinanden, så vi sammen finder den bedste løsning.

Mød vores revisortrainee

Mathias er revisortrainee hos Sønderjyllands Revision. Se videoen og hør ham fortælle om hvordan det er at være trainee hos os.

Din karrierevej

Bliv en del af holdet

Trainee hos Sønderjyllands Revision

Vi kan allerede nu fortælle dig, at en revisor ikke tilbringer hele dagen med hovedet begravet i et excel-ark. Revisorfaget handler i den grad om mennesker – vi er i tæt kontakt med vores kunder for at løse deres udfordringer. Det kommer du også til at være.

Som trainee hos Sønderjyllands Revision er din uddannelse ikke slut, når du afslutter din uddannelse som revisor. Hvis du har modet og evnerne, kan du videreuddanne dig til cand.merc.aud og senere statsautoriseret revisor.

Dine opgaver som trainee

Du får et hav af spændende opgaver hos Sønderjyllands Revision, der er tilpasset netop dig, så vi er sikre på, at du bliver udfordret og udvikler din faglighed.

Dine opgaver ændrer sig i løbet af din uddannelse, efterhånden som du får mere og mere erfaring. Du kommer til at arbejde med bogføring og regnskaber, men også lagerkontrol og revision hos kunderne.

Som trainee er du aldrig alene, du har din egen vejleder som du altid kan spørge.

Ledige stillinger

Bliv revisortrainee hos SR

Vi søger revisortrainees til opstart hurtigst muligt.
Du kan læse mere herunder.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Sønderjyllands Revision
Nørreport 3
6200 Aabenraa
T: (+45) 74 62 61 12

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®