top
.

Future & Co

Hvem er vi?

Talent Recruiters

Vi er Future & Co

Vi leverer rådgivning og services, der sikrer vores kunder dialog og interaktion med de helt rigtige unge talenter. Gennem indsigt og kompetence skaber vi markedets mest træfsikre løsninger. Uanset omfang, er vi vores kunders wingman i hele eller dele af processen.

  Rekruttering                  Small size                København
 


Mission

At etablere kontakt mellem elev- og uddannelsessøgende virksomheder og uddannelsesinstitutioner og unge på vej frem. Dette gøres gennem engagement og innovativ rådgivning, der sikrer det perfekte match. Vi agerer proaktivt i relation til vores kunder og kandidater og ønsker at medvirke til en smidig og let tiltrækningsproces.

Vision

Vi ønsker at være den førende inden for vores felt og i samspillet med vores kunder og kandidater at fremstå som en indlevende, engageret, bidragende og kompetent partner.

Vi er etableret i 2003 og har siden start været bidragende partner til mere end 700 virksomheder og uddannelsesinstitutioners vej til de unge. 

Vores unge medier

Future & Co driver elevportalen.dk og young-career.dk. Det giver os indsigt og viden om de unges tilgang til job og karriere, som vi deler med vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder hver dag for, at vores brugere får en fremtid, der inspirerer og begejstrer - for det mener vi, at alle fortjener!

Mød os!

Working at Future & Co

Brænder du for at få tingene til at ske?

Hos Future & Co er vi passionerede i alt, hvad vi laver. Vi drives af vores kunders målsætninger og helmer ikke, før de er nået. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende, initiativrig og elsker at arbejde i et team, hvor vi er afhængige af hinandens indsatser.

Vi bor i hjertet af Christianshavn i det fantastiske office community, WeOffices. For os er det essentielt at arbejde i inspirerende omgivelser, hvor kreativiteten blomstrer, og faglige relationer opstår.


Mød teamet

Signe Segall

CEO

Julie Bay Wedebye

Junior Client Manager

Randi Noll Simonsen

Marketing og Communication Manager

Opgaver for dig, der kan få tingene til at ske

Hos Future & Co er ingen opgaver for store og ingen opgaver for små. For os handler det om at få vores kunder i mål på den måde, der passer dem. Vores services spænder fra træfsikker annoncering i vores unge medier, mediaplaner, strategisk rådgivning i forhold til tiltrækning, surveys og Talent Management.

Din karrierevej

Vi har brug for alles input

Future & Co er et mindre team - men sammen er vi store.
Vores team består af mange forskellige kompetencer, som vi hver dag arbejder på at bringe i spil

Sæt dine kompetencer i spil

Vi laver mange opgaver, hvor der skal tænkes kreativt. Vi er gode til at bruge hinanden til sparring og give feedback på hinandens ideer og arbejde. Vi har mange forskellige kompetencer, som spiller godt sammen, hvilket gør, at vi lykkes. På den måde løfter vi i flok og arbejder stærkere sammen som et team. 

Vi holder os opdateret

For bedst at hjælpe vores kunder holder vi os opdateret. Vi laver bl.a. undersøgelser om det unge kandidatsegment, så vi ved, hvad de unge foretrækker, og hvordan vi bedst "rammer" dem gennem vores annoncering og markedsføring.

Et stærkt netværk

Vi er mere end 25.000 unge i vores netværk, og sammen hjælper vi hinanden på vej. Via vores online platforme kommer de unge i fremtidsdialog med relevante virksomheder og uddannelsesinstitutioner, og vi kommer i dialog med de unge om deres præferencer, medievaner og fremtidsdrømme. Vil du være en del af vores unge netværk og deltage i fokusgrupper og undersøgelser, der skal få os til at stå stærkere om en fælles fremtid? Så opret dig nedenfor.

Tilmeld

Bliv en af os

Join Future & Co

Mød vores tidligere praktikanter Jimmi og Viktor

Jimmi Mortensen

"Praktikforløbet hos Future & Co. har været over mine forventninger, som har medvirket til at styrke mig på det personlige og faglige plan. Alle medarbejdere er utrolig åbne og hjælpsomme, der får en til at falde til med det samme. 

Selvom man er praktikant, får man hurtigt meget ansvar. Jeg har siddet med mange forskellige arbejdsopgaver og hvis der er en opgave eller et område, som jeg ville lære mere af, har de givet mig chancen for det. Der har både været mulighed for at arbejde selvstændigt og i teams, der muliggør at udvikle sig på flere områder. Ledelsen er klar på at lytte til ens inputs og er gode til at give en muligheden for at afprøve nye ting, som kan være relevant for virksomheden.

Hos Future & Co. er der et stærkt socialt fællesskab, som man hurtig bliver en del. De er gode til at lave sociale arrangementer, der er med at styrke båndet til hinanden.

Gennem tiden hos Future & Co. har jeg afprøvet en masse faglig og teoretisk viden og omdannet det til nyttig erhvervserfaring. Man får lov til at arbejde meget med online markedsføring og kan derfor være med til at påvirke, hvordan produkterne skal markedsføres. Dette er blot en lille del, som jeg kan skrive på mit CV og tage med mig videre.  Hvis jeg skal give et råd, til en kommende praktikant – Nyd din tid hos Future & Co. – du  kommer til at være omgivet af de bedste mennesker."

Viktor Restofte

"Jeg skulle i et praktikforløb hos Future & Co. i forbindelse med mit studie på CPH Business. Jeg satte stor pris på, at Future & Co. gav mig frihed til at tilpasse mit forløb ud fra mine egne interesser og læringsmål.

Jeg har en stor interesse i content på sociale medier, og jeg havde til opgave at optimere Future & Cos. Facebook, Instagram og oprette en LinkedIn profil for young-career.dk og elevportalen.dk. For at udføre den sidstnævnte opgave bedst muligt, deltog jeg i Social?Media Week, hvor jeg blev klogere på hvorfor LinkedIn er et godt redskab til at fange en målgruppe, og vigtigst af alt hvordan det kan lade sig gøre.

Jeg nød at have muligheden for at bruge de værktøjer, som jeg har fået fra studiet i praksis.

Omvendt blev jeg også introduceret til SEO og SEM i mit praktikforløb, som jeg ikke havde beskæftiget mig med førhen. I forbindelse med mit studie har der været kurser som omhandler netop disse emner, og det hjalp mig uden tvivl, at jeg kunne koble den nye teori, på allerede udførte arbejdsopgaver i Future & Co.

Future & Co., er en virksomhed, hvor man føler sig hjemme, og jeg glædede mig til at komme på arbejde hver dag. Derudover var der mange venner af virksomheden, og jeg har efterfølgende taget et bredt netværk med mig fra forløbet samt en viden i praksis omkring hvordan man henvender sig bedst muligt til B2C og B2B markederne."  


Mød Viktor - Praktikant hos Future & Co. 

"Jeg har altid troet, at jeg ville passe bedst ind i en virksomhed med mange ansatte, men jeg oplevede at arbejde i et miljø med få medarbejdere hvilket jeg vil anbefale, da jeg satte stor pris på muligheden for, at komme mine kollegaer nært"

Se med og find ud af, hvad Viktor ellers synes om at være praktikant hos Future & Co. 


Bliv en del af vores ambassadørnetværk

Vi har løbende brug for unge repræsentanter til at hjælpe os med fx undersøgelser, events, samplinger og sociale medier. Tilmeld dig vores ambassadørkorps og bliv kontaktet med spændende opgaver i dit område. 


Bliv praktikant hos Future & Co!

Vi søger praktikanter igen til foråret 2022 - hold øje her på siden. :)

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Future & Co
Strandgade 4A
1401 København K
T: (+45) 32 50 05 98