top

 

Young Career

Ta' de unge med 'behind-the-scenes'

Kom i dialog med interesserede unge på udkig efter fremtiden. Annoncering via Young-Career.dk giver jer mulighed for at promovere jeres virksomhed eller uddannelsestilbud i et visuelt set-up, der også vil bringe jeres kultur, studiemiljø, medarbejderteam og karrieremuligheder i centrum – 365 dage om året.

Fremhæv jeres muligheder direkte til interesserede unge

Sådan hjælper vi jer

Young Career Profile

Vi udarbejder jeres Young Career Profile ud fra jeres ønsker.

Træfsikker annoncering

Vi sørger for, at I bliver eksponeret til den ønskede målgruppe.

Succesfuld tiltrækning

I opnår tiltrækning af nye talenter til jeres job, uddannelse eller sabbatårsaktivitet.

En Young Career Profile sikrer jer:

 

   Målrettet branding til tusindvis af studerende
   Optimeret kendskab og præference
   Indsigt i jeres karriere- og fremtidsmuligheder
   En stærkere identitet i målgruppen
   Afklaring i forbindelse med match
   Følgeskab

365 dages kontakt med kommende talenter!

Vis hvem I er

I dag har vi en tendens til at stole på andres anbefalinger – lige fra nye biler til restauranter. Derfor er det logisk, at den samme tendens gælder i relation til employer og student brands.

Når kandidaterne via deres netværk kan fornemme, hvordan det er at arbejde i jeres virksomhed, gå på jeres uddannelse eller være en del af jeres aktiviteter, så ved de allerede, om det matcher deres behov.

Det er derfor afgørende at arbejde med jeres employer brand stories og få dem kommunikeret. Som virksomhed eller uddannelsesinstitution er det en kæmpe værdi at kunne tiltrække de elever, der tror på det samme som jer, og således få en talentmasse, der styrker indefra. De unges præferencer skabes langt forud for den aktuelle ansøgningsproces, derfor er en langsigtet påvirkningsstrategi og formidling en yderst vigtig aktivitet.

Autentisk rekruttering

Hvad er jeres employer brand story? Den unge målgruppe har begrænset kendskab til arbejds- og studieliv og har derfor ikke nødvendigvis kendskab til jeres employer brand. Deres præferencer skabes derfor ud fra, hvad de ser og hører i forbindelse med deres valg af fremtid. Vores erfaring viser, at de unge lægger vægt på arbejds- og studiemiljø, det sociale fællesskab samt indhold og formål i uddannelsesforløbet. Vi hjælper jer med at formidle målgruppe-relevante employer brand stories og sikrer, at jeres rekruttering bliver vedkommende og autentisk.

Kom i dialog med interesserede unge på udkig efter fremtiden!

Vores ungenetværk og os

30.000
månedlige besøgende

25.000
profiler i vores ungenetværk

68%
af vores besøgende er piger

80%
har en gymnasial baggrund

Vi glæder os til at hjælpe jer

Hos Young-Career.dk får du dedikeret support af et team, der har indsigt i målgruppen, og som arbejder for at optimere jeres employer og student brand. Uanset om I repræsenterer en uddannelse, trainee-/elevstilling eller et kompetenceår, glæder vi os til at fremhæve jeres muligheder direkte til interesserede unge. 

Kontakt vores team

Hør mere om jeres muligheder for at komme helt tæt på interesserede unge.

  32 500 598