top
.

Go abroad, Learn a language, Change your life

EF Education First

Hvem er vi?

EF Education First

World Leader in International Education

Vi er EF Education First

Vi kombinerer sprogtræning med kulturel udveksling, akademiske præstationer og uddannelsesrejser, så vi kan levere kurser og programmer, der gør drømme til internationale muligheder.

  Sprogskole          Hele verden
 


En oplevelse for livet

Tag med EF Education First ud i verden for at lære sprog og opleve nye kulturer. Vores filosofi er, at du skal lære sproget i landet, hvor det tales. På den måde er du sikker på at gøre maksimale fremskridt, alt imens du oplever en ny kultur og et nyt land. Vi tilbyder dig 50 forskellige destinationer og 9 forskellige sprog at vælge imellem.

Plads til alle

Uanset om du er nybegynder, øvet eller på et avanceret niveau har vi et sprogniveau, som passer til dig. Vi tilbyder 50 destinationer, 9 sprog og mere end 150 kursusmuligheder som kan hjælpe med at personliggøre dit program.

Investér i dine drømme

Opnå at blive flydende i et sprog, se verden, udvid dit internationale netværk, og kickstart din globale fremtid. Uanset om du ønsker at ligge på stranden i Sydney, finde den perfekte pizza i Rom eller leve som en rigtig New Yorker i The Big Apple, så har EF et specialdesignet program til dig. Tag afsted fra 2 uger til 11 måneder med start i januar, april, juni eller september og bliv flydende i både sprog og kultur

Mød os!

Tag med os på sprogkursus i udlandet

Udforsk mulighederne verden over

Mød Emilie som tog et sprogkursus i Boston 

”Ikke ret lang tid efter jeg var ankommet til EF’s skole i Boston, mødte jeg 10 andre studerende fra Europa, og vi klikkede bare med det samme. Vi talte hele tiden om, at vi skulle se hinanden igen. Det måtte bare ikke slutte i Boston. Efter turen værdsætter jeg nogle helt andre ting, end jeg gjorde, før jeg tog afsted. Jeg har virkelig lært vigtigheden af, at folk opfører sig ordentlig over for hinanden. Også folk de ikke kender”.

Mød Mads som tog et sprogkursus på Hawaii

"I starten kunne man godt høre, at jeg havde en dansk accent, men nu er det blevet normalt at tale på engelsk. Jeg er helt klart blevet meget dygtigere til engelsk, og jeg skal ikke tænke over, hvad jeg vil sige længere. Det kommer bare meget hurtigere og er mere flydende nu. Man får virkelig sproget ind under huden, når man taler det hele tiden."

Mød Andrea som tog et sprogkursus i Storbritannien

"Det bedste ved det hele var at møde mennesker fra så mange forskellige lande og ikke mindst at dele så mange oplevelser. Selvfølgelig var det også rigtig fedt at øve og forbedre mit sprog med dem allesammen. Jeg vil aldrig glemme kulturen i landet og de fantastiske byer såsom London eller Edinburgh. Jeg vil heller aldrig glemme alle de fede aktiviteter, såsom at hænge ud med vennerne på en natklub eller bare at se en film sammen. Eftermiddagsarrangementerne som eksempelvis fodboldkampe med de lokale, var også super fede. Jeg vil savne byen, menneskerne og grafittien, der er at finde alle steder."

Mød Malene som tog et studieår i Los Angeles

"Otte af mine venner og jeg tog en weekend ud af kalenderen, og kørte til Gran Canyon og Las Vegas. Vi kørte afsted natten til torsdag og ramte Grand Canyon torsdag morgen efter en lang køretur med to biler og ni trætte mennesker. Vi livede dog op, da vi blev mødt af det helt vildt ufattelige syn af den smukke natur i Arizona. Aldrig i mit liv har jeg set noget så sindssygt og så lå det bare lige der, for fødderne af os, uberørt, og endnu smukkere end på billeder. Det var en vild start på en forrygende weekend som vi sluttede af med et par dage i vores penthousesuite på Hilton Elera i Las Vegas. I vores Springbreak var vi også en otte-ni stykker, der tog til Oahu, Hawaii, i ti dage. For mig var det min største drøm, der gik i opfyldelse. Hver dag var et nyt eventyr"

Hvad er vores mission?

EF Education First er verdens største udbyder af sprogkurser, udvekslings- og akademiske programmer. Vores mission er at nedbryde sproglige, kulturelle og geografiske barrierer, alt imens vi giver folk frihed og tillid uanset alder, nationalitet og baggrund.

Dine muligheder

Language. Education. Travel. Cultural Exchange.

Åbn døren til verden gennem uddannelse

Kast dig ud i det

Med EF er du sikker på at studere med folk fra over 100 lande – som vil blive dine venner for livet. Du kommer til at studere sammen med folk fra større byer og små landsbyer, som alle repræsenterer forskellige og interessante kulturer. Derudover vil du opleve din destinationskultur med alt fra at nyde morgenmad med en lokal vært til at udforske historiske landmærker.

Engagement og resultater

Hos EF afspejler vores ansatte vores kunder: Globale statsborgere der sætter uddannelse og rejse i højsædet. Vi er forpligtet til at yde et positivt bidrag til det globale samfund – gennem vigtige partnerskaber, støtte til gode formål og banebrydende forskning, der kan hjælpe med at forbedre, hvordan folk lærer.

Hvad gør vi?

Hos EF kombinerer vi sprogtræning med kulturel udveksling, akademiske præstationer og uddannelsesrejser, så vi kan levere kurser og sprogprogrammer, der kan transformere dine drømme til internationale muligheder.

Vi ejer og driver selv alle skolerne, og det betyder, at når du rejser med EF er vi med dig hele vejen. Lige fra afgang til hjemrejse. Det giver tryghed og kvalitet igennem hele dit ophold.

Tag med os

Realiser dit studieår i udlandet

Tag med på dit livs eventyr!

Tilpasset dit behov

Fantastiske sprogkurser og programmer vil ikke kun sørge for din kontinuerlige fremgang, men samtidig forstærke din nysgerrighed, motivation og effektivitet. Uanset om du ønsker at studere fransk i udlandet i et helt år på et universitet, eller du er på udkig efter nogle enkelte kurser alle beliggende i de bedste områder, så er mulighederne uendelige og vi har helt sikkert det der passer til lige præcis det du søger.

Fordybelse i sprog

Sproglæring kommer i mange varianter, men ønsker du virkelig at rykke dit faglige niveau, er du nødt til at fordybe dig og være omgivet af sproget hele tiden – dette er kun muligt gennem sprogkurser, valgfag og ophold i udlandet. Sprogkurser og valgfag i udlandet vil udover at være en fantastisk oplevelse betyde, at du kommer hjem med forbedrede sprogkundskaber og helt ny selvtillid i forhold til at tale sproget. Oplev den totale fordybelse i sprog og kultur og mød samtidig nye venner fra hele verden på et af vores mange programmer.

Verden venter på dig! 

Efter et par intense år på skolebænken ligger verden åben for dig og er klar til at lære dig det, du ikke har kunne læse dig frem til i skolebøgerne. Lad dig blive inspireret af de studerende, der har taget et studieår i udlandet med EF Education First.

EF Programmer

Sprogkurser i udlandet

Tag selv afsted til udlandet for første gang – på en akkrediteret EF skole – med kursusstart hver mandag.

Studieår i udlandet

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i helt op til tre sprog.

Vi er lige her

Vi transformerer drømme til internationale muligheder

Vi kombinerer sprogtræning med kulturel udveksling, akademiske præstationer og uddannelsesrejser, så vi kan levere kurser og programmer der gør drømme til internationale muligheder.EF står for 'Education First'. Organisationen blev etableret i 1965 af entreprenøren Bertil Hult. EF er en privatejet uddannelsesorganisation med flere afdelinger, der tilbyder et bredt udbud af programmer fra sprogrejser til udveksling og studieår i udlandet.

EF Education First
Vester Farimagsgade 1
1606 København V

T: (+45) 33 13 16 00
W: ef-danmark.dk