top
.

Dansk idrætshøjskole med et japansk twist

Bosei

Hvem er vi?

Bosei

Tag på højskole og fordyb dig i kampsport, japansk sprog, idræt eller manga. Du bestemmer selv, hvad du vil studere. På Idrætshøjskolen Bosei vil du få øjnene op for nye sider af verden og dig selv.

Vi er Idrætshøjskolen Bosei

På Idrætshøjskolen Bosei kombinerer vi østens livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø. Tag på højskole og fordyb dig i kampsport, japansk, esport, outdoor, idræt, health & fitness eller manga, cosplay og animé.

  Idræt              Præstø
 


Dyrk dig selv og dine interesser

På Bosei Idrætshøjskole kombinerer vi asiatisk livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø. Vi har kampsportsundervisning i verdensklasse, og vi kan lære dig at tale japansk, som du blandt andet kan bruge i praksis på vores halvårlige studierejse til Japan.

De bedste forhold - ude og inde

Bosei har sit eget japanske bibliotek, et kreativt værksted, et lille koreansk buddhistisk tempel, musiklokale og meget, meget mere. Det hele er frit tilgængeligt for alle elever. Der er altid noget at lave, og altid nogen at lave det sammen med.

Smukke omgivelser

Bosei er omgivet af den smukkeste natur, som vi gerne bruger i undervisningen. Vores dejlige idrætshøjskole omkranses af skov, og uanset om du svømmer i svømmehallen, træner i judosalen eller spiser i den store spisesal, så oplever du at være midt i naturen. Udenfor er der fodboldbane og tennisbane samt en udfordrende og naturskøn forhindringsbane i skoven. Der er heller ikke langt til vandet, så der er rige muligheder for at bruge kroppen udendørs.

Mød os!

Dyrk dig selv og dine interesser

Bliv en del af fællesskabet på vores idrætshøjskole på Sjælland og fordyb dig i kampsport, japansk, outdoor, health & fitness, esport, manga, cosplay, futsal og meget mere. Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at dykke ned i.

Mads - Health & Fitness-linjen

Jeg valgte Idrætshøjskolen Bosei for at komme lidt væk fra det uddannelsesræs, jeg synes, der er i dag.

Karen - Karate-linjen

Jeg valgte idrætshøjskolen Bosei for at få klarhed om studieretning! Et frirum hvor jeg havde brug for det.

Vi glæder os til at møde dig!

Benyt dig af vores tilbud om gratis rundvisning. Så kom forbi, se dig omkring og oplev lidt af hverdagen her hos os.

Dine muligheder

Find nye sider af dig selv på idrætshøjskole

Tag på højskole i 2017 og fordyb dig i idræt, kampsport, japansk, eSport, outdoor, health & fitness, futsal eller manga og cosplay.

Bosei

Her kan du komme i fremragende form, blive undervist af Danmarks bedste instruktører, tage med ud at rejse og dykke ned i japansk og koreansk kultur. Du bestemmer selv, hvad du vil studere. Tilmeld dig forårets hold og bliv en del af det helt særlige fællesskab her på Bosei.

Plads til fordybelse

På Idrætshøjskolen Bosei kombinerer vi østens livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø. Du bestemmer selv, hvad du vil studere, men vi kan love dig, at du vil blive optaget af emner og fag, som du ikke vidste, du var interesseret i.

På Bosei kan du ikke undgå at komme tæt på naturen

Bosei ligger i pragtfulde naturomgivelser nær ved Præstø fjord på Sydsjælland. Højskolen ligger midt i skoven – ved siden af Evensø, hvor havørnen yngler. Stedet ligger knap 3 km nord for Præstø by, kun en god times kørsel fra København.

Bliv en af os

Bosei Student Association

BSA er en organisation dannet af eleverne fra Bosei, for eleverne af Bosei. Denne organisation hjælper med at skabe nye venskaber og sociale relationer, blandt de nuværende og tidligere elever på tværs af semestrene, gennem aktiviteter og et socialt/festligt samarbejde.

Om BSA

BSA motiverer især til aktiviteter indenfor kampsport og fitness/sport og samvær imellem dansk og japansk kultur. Værdierne af BSA stammer fra de værdier sat af Idrætshøjskolen Bosei. Medlemskabet i BSA er automatisk for alle studerende på Højskolen Bosei som har deltaget i enten forårs- eller efterårssemesteret.

Ting vi gør

Hvert år organiserer BSA en festival, hvor tidligere elever kan genforenes med skolen og dens værdier, for at genfinde deres Bosei ånd. Festivalen forløber på en weekend, typisk i april/maj måned, og er en uforglemmelig begivenhed hvert år.

Linjefag


Japansk

Uanset hvor din interesse for Japan kommer fra, så kan du dyrke den på japansk-linjen på Bosei.


Kampsport

Uanset om du er begynder eller erfaren, kan du på Idrætshøjskolen Bosei fordybe dig i kampens kunst.


Health & Fitness

Sundhed og fitness i fokus kan blive dit livs svedigste og ikke mindst bedste beslutning.


Outdoor

På Outdoor-linjen fordyber du dig i mountainbike, trailbuilding, masteklatring, basis lejrliv mm.


Futsal

Futsal bliver det næste nye linjefag på Bosei. Nørd med bold indendørs, streetsoccer og beachfodbold.


eSport

Idrætshøjskolen Bosei tager som den første idrætshøjskole eSport op som hovedlinje.

Vi er lige her

Idrætshøjskolen Bosei

Tag på højskole og fordyb dig i kampsport, japansk, esport, outdoor, idræt, health & fitness eller manga, cosplay og animé.På Idrætshøjskolen Bosei kombinerer vi østens livsvisdom med dansk folkeoplysning i et inspirerende og lærerigt miljø.

Idrætshøjskolen Bosei
Evensølundvej 5
4720 Præstø

T: (+45) 55 90 90 90
E: info@bosei.dk
W: bosei.dk