top
.

Bliv ski- eller snowboardlærer

Snowminds

Hvem er vi?

Snowminds

Drømmer du om et arbejde hvor du bliver betalt for at stå på ski? Hos Snowminds hjælper vi unge med at få den ultimative oplevelse som ski- eller snowboardinstruktør på alverdens pister i bl.a. Afrika, Canada, Japan, Østrig og mange flere!

Vi er Snowminds

Hos Snowminds har vi skræddersyet instruktørkurser fra 2 – 11 uger, så du uanset skiniveau og skiambitioner kan få drømmen om en sæson som skilærer opfyldt. Vi har kurser hele året rundt i Canada, Japan, New Zealand og Østrig.

  Ski/Snowboard              Udlandet
 


Få opfyldt din drøm

Vejen fra tanke til virkelighed kan være lang og snørklet, når man drømmer om en sæson i bjergene som uddannet ski- eller snowboardinstruktør. Derfor tilbyder vi vores hjælp, så du kan få opfyldt din drøm. Vi er selv uddannede som instruktører i den østrigske, japanske og canadiske skiskole og kender alt til forløbet, uddannelsen, ansættelse og arbejdet som instruktør i bjergene.

En oplevelse for livet

Vi tror på, at kun fantasien sætter grænser, og med destinationer på 6 kontinenter har du alle muligheder for at få dit livs oplevelse som skilærer hos os. Vi kan skræddersy din oplevelse efter dine ønsker og du kan således tage på alt fra et 2 ugers kursus til 6 måneders sæson. Uanset længde får du med bjergene som dit kontor skiløb HVER dag, unik sprogtræning, international undervisningserfaring og et fællesskab, der sikrer dig venner for livet.

53

Skiområder

1507

Instruktører

1025000

KM på bjerget

Udviklingsrejse

At blive ski- eller snowboardinstruktør i Canada, Japan, New Zealand eller Østrig er mere end bare en skilæreruddannelse og en sæson på ski. Det handler naturligvis om skiløb, sne, afterski og skiundervisning, men mindst lige så meget om at skabe venskaber for livet, udvikle dig selv og udforske nye lande og kulturer. Og det er netop det vi hos Snowminds giver vores skiinstruktører; en udviklingsrejse i sneen med fokus på tryghed, fællesskab og oplevelser for livet. De fleste ender også med at rejse videre ud i verdenen efter vintersæsonen, hvor man kan se frem til surf-ture på Hawaii, udforske Japans magiske natur, roadtrippe vestkysten i USA og meget mere.

Anbefalinger!

Mød instruktørerne

Hør om tidligere Snowminds instruktørers oplevelser nedenfor

Christiane, Japan

Udover at have nogle vilde oplevelser med japansk powder rykkede jeg også nogle grænser for mig selv, skulle overkomme nogle mentale udfordringer og være modig og udover at være på eventyr i et land, der er meget anderledes, end det vi kender, fik jeg også en indgående forståelse af en anden kultur, som jeg virkelig har taget ved lære af.

Martin, Østrig

Jeg havde kun stået på ski 4 gange, men med et super kursus, dygtige trænere og et fantastisk team har jeg haft mit livs oplevelse som skiinstruktør i Østrig.

 

Julie, Canada

Jeg har levet og arbejdet i de smukke østrigske alper, undervist børn på ski i Afrika, oplevet de Canadiske nationalparker og kørt på ski ned af en aktiv vulkan i Japan. 

Christoffer, medstifter af Snowminds

"For mig er et liv fyldt med skiløb, glade kunder, après-ski og internationale kollegaer det perfekte liv. Det er min passion, at videregive denne fantastiske oplevelse til andre mennesker"

Dine muligheder

Bliv ski- eller Snowboardlærer

Vi sørger for ALT det praktiske, så det eneste du skal gøre er at sende en ansøgning hurtigst muligt, pakke dit skiudstyr og begynde at glæde dig til dit livs oplevelse!

Uddannelserne

Igennem vores instruktørkurser giver vi dig den komplette forberedelse til den efterfølgende instruktøruddannelse samt en vintersæson med arbejde som ski- eller snowboardinstruktør! Der er kurser med niveau helt fra nybegynderen til bl.a. Offpiste Guide kurser i den Canadiske natur. Uanset hvad bliver dit ski- eller snowboardniveau taget til nye højder, samtidig med at du bliver en del af et enestående fællesskab af unge danske vinterentusiaster og får kompetencer til resten af livet.

Gør drøm til virkelighed

Du kan se frem til ca. 5 måneder på ski eller snowboard med Snowminds, da vores kursus starter i november/december og vores vintersæson strækker sig til april/maj. Du kan også tage et kursus i januar, og dermed få en kortere sæson, hvis det passer dine planer bedre. Du kan derfor blive skiinstruktør i dit sabbatår og bruge alt fra 3 uger til 6 måneder. Efter kurset får man jobgaranti på en skiskole i enten Canada, Japan eller Østrig, hvorefter det gode liv som instruktør begynder.

Team Snowminds

Hos Snowminds sætter vi en ære i, at det er de rigtige personer der udvælges til vores hold af ski- og snowboardinstruktører, og vi er blandt vores skiskolepartnere kendt for at uddanne dygtige, energiske og topmotiverede skiinstruktører. Netop derfor er vores kurser skræddersyet, så du får optimal træning uanset skiniveau, og vi dermed sikrer, at du “uanset” skiniveau kan få drømmen om en vinter i Alpernes fedeste job opfyldt! Det vigtigste er, at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til at arbejde hårdt for at blive en del af Snowminds Teamet.

Tag med os!

Hvordan gør jeg?

Første step er at vælge dit kursus og sende en ansøgning - så bliver du, sammen med 500+ andre unge ski entusiaster, taget i hånden mod dit livs oplevelse som ski- og snowboardinstruktør og en vintersæson med Snowminds!

Begrænsede pladser

Når du har sendt din ansøgning vil vi kalde dig til samtale, hvor vi vil vurdere dit kandidatur. Samtidig har du mulighed for at høre mere om vores kurser og destinationer. Herefter vil vi vende tilbage til dig med info om, hvorvidt vi kan tilbyde dig en plads på holdet. Vi har stor interesse for vores kurser og fylder hurtigt op. Derfor kører vi også et “først-til-mølle” princip, hvor vi har ansøgningsfrist hver måned. Det vil sige, at jo før du søger desto større er din chance for at komme med på holdet OG få et job på din drømmedestination.

Mød vores studerende/kursister

Du har mulighed for at møde flere tidligere Snowminds Instruktører, som har brugt minimum én vintersæson i sneen med arbejde som instruktør. De vil fortælle om hele processen: hvordan uddannelsen foregår, de forskellige destinationer, fællesskabet, viderebygning, men også hvad man kompetencemæssigt og personligt får ud af denne oplevelse! Oftest har de også lommen fuld af gode instruktørhistorier fra livet i sneen, og en masse værdifulde erfaringer at dele ud af :)

Dine muligheder

Du kan læse meget mere om alle de forskellige uddannelser på www.snowminds.dk, hvor du også kan ansøge til den kommende vintersæson!

SKILÆRER

Drømmer du om et arbejde, hvor du bliver betalt for at stå på ski? - Så bliv skiinstruktør og få dit livs vintersæson!

SNOWBOADLÆRER

Bliv uddannet snowboardlærer med Snowminds og få efterfølgende en vinter i sneen med verdens bedste job!

ERFAREN INSTRUKTØR

Er du allerede uddannet ski- eller snowboardlærer? Byg videre på din uddannelse, eller få et job på en af vores partnerskiskoler.

Vi er lige her

Snowminds

Hos Snowminds har vi et endegyldigt formål: at hjælpe danske snowboard- og skientusiaster med at få fantastiske oplevelser i primært Canada, Japan og Østrig som snowboardinstruktør og/eller skiinstruktør.Du er aldrig alene! Bliv en del af Danmarks største netværk af passionerede ski- og snowboardinstruktører

Snowminds
Refshalevej 163A, 1. sal
1432 København K

T: (+45) 28 99 35 99
E: info@snowminds.dk
W: blivskiinstruktor.dk