top
"DET ER FØRSTE GANG JEG SKAL REJSE ALENE PÅ EGEN HÅND"

Camilla havde altid været den stille pige i gymnasiet. Især når hun skulle række fingeren op. Hun havde da slet ikke forestillet sig at stå i lufthavnen i sit sabbatår. Med en flybillet til den anden side af jordkloden og 30 fremmede mennesker... så hvorfor gjorde hun det alligevel?

”Jeg kommer til at savne jer så megeeet.”

Camilla begraver ansigtet i de bløde puddelkrøller. Hendes to hunde er faktisk det sværeste at skulle sige farvel til. Men kufferten er pakket og nu er der ingen vej tilbage.


VILDT FREMMEDE MENNESKER

Indtil i dag har 20-årige Camilla brugt sit sabbatår på et lidt halvmørkt lager. Men nu ændrer alting sig. Hun har nemlig sparetnok penge sammen til sin drømmerejse, og de næste to måneder skal hun på Højskole i Udlandet. Japan, Australien, Bali og Giliøerne venter.

”Det er første gang, at jeg skal rejse uden mine forældre. Sådan på egen hånd. Men det har virkelig været en stor beslutning for mig. Det har i hvert fald krævet noget mod at tage af sted i så lang tid med vildt fremmedemennesker.”

Siger Camilla

JEG HAR EN MISSION

Da hun krammer sine forældre farvel, er detikke kun hjemveen, der giver sommerfugle i maven. Camilla har nemlig også givet sig selv en mission.

”Jeg er ret genert, så i større forsamlinger er det tit mig, der står i baggrunden og lader de andre tage initiativ til ting. Jeg er ret bange for at sige noget forkert, og har ikke rigtig haft selvtillid nok." 

”Men jeg håber virkelig, at denne her rejse kan udvikle mig. Så jeg har givet mig selv en udfordring. Inden rejsen er slut, skal jeg have lært at turde være lidt mere ”på” foran andre mennesker.”

Siger Camilla

FAST FORWARD

Camilla ved det ikke selv endnu, men lige om lidt danser hun rundt på stranden til den smukkeste solnedgang. Selvom hun ikke kan koge et æg, lærer de lokale balinesere hende lige om lidt at lave mad med både kokos og dragefrugt. Hende den mørkhårede, hun smilede akavet til første dag i lufthavnen, bliver hende, Camilla får sværest ved at give slip på, da de krammer farvel igen samme sted 2 måneder senere. Og lige om lidt gør hun det, hun aldrig troede var muligt, når hun stiller sig op og snakker foran en japansk skoleklasse.

Vil du med i kufferten og se, hvordan Camillas eventyr ender? Så hop ind og følg hende i YouTube-serien ”Mere end bare en rejse”. Her kommer du med på op- og nedturene. De inderste tanker og oplevelser, når Camilla og Magnus rejser verden rundt på Højskole i Udlandet.

Fakta

Fælleskab, rejseoplevelser og relevant undervisning er kernen i vores koncept. Siden 1998 har Dansk Studie Center arrangeret rejser over hele verden for unge i alderen 18-35 år. Se vores store udvalg af rejser på www.danskstudiecenter.dk hvor du også kan lave en rejseprofil og finde netop den rejse, der matcher dine drømme. 

 Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 48171060 eller sende en mail til: info@danskstudiecenter.dkFølg os på Instagram @danskstudiecenter og se vores deltagers egne billeder under #UgensDSC.


Adresse
Hejrevang 11A, 3450 Allerød


Læs også om Milles oplevelse med Dansk Studie Center

Mille beskriver hendes rejse med Dansk Studie center som: "En unik kombination af rejseoplevelser, eventyr, undervisning, frihed, fællesskab og afklaring." Læs med og bliv inspireret til dig eget eventyr.