top
.

VÆLG HØJ ARBEJDSGLÆDE - BLIV TRAINEE HOS BDO

Tal taler – det vil enhver revisor nok sige, men hos landets fjerde størsterådgivnings- og revisionsvirksomhed sker det i mere end én forstand; det er ikke kun kundernes tal,der kommunikerer – det gør scoren for medarbejdertilfredshed også.


Fakta

Hvem vil ikke gerne skyde karrieren i gang som trainee i en virksomhed, hvor arbejdsglæden, indlevelsen og loyaliteten er i top? Så det kan ses – også i tal? (Man er vel talnørd og kommende revisor?) 

Traineeuddannelsen hos BDO er vejen til en spændende karrierevej, som kan justeres og tilpasses undervejs. Hos BDO får selv de yngste trainees mulighed for ansvar, involvering og kontakt til kunderne; derigennem opnås den særlige BDO indlevelse.

Vi glæder os til at byde nye trainees velkommen.

Trine Remin Ankjær, HR-chef i BDO

HR-chefen: BDO er top-in-class

Blandt BDO’s 1100 medarbejdere er arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden rigtig høj. Trine Remin Ankjær, der er HR-chef fortæller: ”Medarbejderstaben i BDO er dedikeret. Vi har rigtig høj score i den årlige medarbejderundersøgelse, der er foretaget af Ennova. Vi ligger en del højere end det hjemlige arbejdsmarked og lignende virksomheder i Danmark – konkret er BDO i kategorien ”Top-in-Class”, da vi er blandt de bedste 30 procent i segmentet. Tallene er synlige resultater af alle de gode indsatser og initiativer, der er realiseret de seneste år, ”siger HR-chefen, som glæder sig til at byde nye trainees velkommen.

Traineen: Det bedste - det er mange ting

Bjørn Holdgaard Skov, trainee ved BDO i København besejrer kuperet terræn i sin fritid - men hvad med jobbet – hvordan er det egentlig? ”Det er fedt, ” fortæller Bjørn, ”Det bedste er mange ting; spændende og lærerige opgaver. Der er meget frihed forbundet med arbejdet, for man bestemmer selv en stor del af sin dag. Og kollegerne– ja, da jeg startede, havde jeg ikke de store forventninger til mine kolleger. Men det er helt klart én af de bedste ting ved jobbet nu. Folk er så glade, når de møder ind om morgenen- og om muligt, endnu mere glade, når dagensopgaver er kommet nærmere løsninger, og man forlader kontoret. ”

Hvad med fremtidsdrømme?

”At have en glad kæreste, som med tiden gerne skulle blive til en kone og min egen lille familie. Færdiggøre min uddannelse – med det mener jeg at blive statsautoriseret revisor. Endnu en ting, jeg har tænkt mig at gøre inden for en overskuelig fremtid, er at træne op til at deltage i ”VASA loppet, 92 km. Langrend”. Men min allerstørste drøm må være at beholde mit gode helbred, humør og bare at være i stand til at nyde livet, ” siger Bjørn, som gerne forsætterkarrieren hos BDO.

Stærkt trainee-sammenhold

”Årligt ansætter vi 45-55 trainees, og vi opfordrer til, at de unge lever sig ind i kundernes udfordringer. Vi er klar med al den uddannelse,support og sparring, der er brug for. Målet er at give værktøjerne til den fremtidige karriere. Vores seneste traineehold indledte med at tage på en udenlandsrejse. Ud over det faglige, var sammenhold på programmet; til dagligt arbejder vores trainees jo i forskellige byer overhele landet, men i BDO deler vi viden og kompetencer, og det er meget lettere, og sjovere, når vi kender hinanden, ” forklarer Trine Remin Ankjær.

Fakta

BDO DANMARK

 • 31 kontorer i 30 byer
 • 1.096 medarbejdere
 • 22 skatte- og momsspecialister
 • 129 statsautoriserede revisorer
 • 135 rådgivere og konsulenter
 • 60 Business Support medarbejdere
 • 904 mio. kr. i omsætning i 2014/15

BDO INTERNATIONAL

 • 154 lande
 • Over 64.000 medarbejdere
 • 49.952 revisorer og rådgivere
 • 408 kontorer
 • 49.952 mia. kr. i omsætning i 2014/15
 • 1408 kontorer

Mit mål er at uddanne mig som statsautoriseret revisor ”

Bjørn Holdgaard, trainee ved BDO i København

Adresse
Kystvejen 23, 8000 Aarhus

Futurebird-profil
BDO

Følg med
BDO

Følg os
BDO


Læs mere Mikkels oplevelse som trainee hos BDO

"Jeg er rigtig glad for at være trainee i BDO. Tonen er god, og jeg er blevet taget imod med åbne arme. Vi er som en lille familie i afdelingen, og vi laver mange aktiviteter sammen både i og udenfor arbejdstid."