top
.

VIL DU VÆRE EN DEL AF EN BRANCHE I UDVIKLING?

Bilbranchen er en af verdens største brancher – og en branche på vej frem. Der er derfor brug for nye talenter, der tør gå mod traditioner og tænke nyt og innovativt.


En branche i forandring

Bilens rolle er under forandring grundet den teknologiske udvikling og nye former for mobilitet. Det stiller nye krav til branchen, og der er derfor brug for mennesker, som tør udfordretraditionerne og tænke nyt.Den traditionelle forståelse af bilbranchen skal udfordres, for branchen indeholder mange flere muligheder, end de fleste går og tror. Vidste du for eksempel at bilbranchen beskæftiger 40.000 mennesker, og at branchen på europæisk plan er den branche, som investerer mest i forskning og udvikling med henblik på engrøn omstilling.

En branche med mange muligheder

Bilbranchen tilbyder en lang række uddannelses-og karrieremuligheder, som de færreste kender til. Du kan uddanne dig inden for alt fra logistik og proces til marketing og analyse, eller du kan bruge din akademiske uddannelse, det være sig både bachelor- og kandidatuddannelser, til at skabe en karriere i branchen. Du er ligeledes sikret løbende efteruddannelse og personlig udvikling, så du hele tiden er et skridt foran og den dygtigste indenfor dit felt. Uanset din interesse tilbyder bilbranchen nogle spændende muligheder, hvor du kan gøre præcis dét du brænder for – hvad enten det er salg, markedsføring, reparation eller optimering.

En branche på vej frem 

Bilbranchen oplever en markant fremgang, og har derfor brug for talenter, der tør gå forrest og som har lyst til at gøre en forskel. Den teknologiske udvikling, nye forbrugertendenser og politiske beslutninger gør, at bilen har indtageten ny position i vores forståelse og hverdag. Bilbranchen skal derfor tænke i nye baner og forstå bilen i nye holdnings- og livsstilsrammer. Med andre ord er der behov for mennesker, som har lyst til at spille en vigtig rolle i branchensrejse ind i fremtiden.

Vil du være med til at gøre en forskel i en af verdens største brancher.

– Så læs mere på bilkarriere.dk.

Fakta

Kom et skridt nærmere en karriere i bilbranchen 

bilkarriere.dk/interessebank kan du blive opdateret med seneste nyt fra branchen. I interessebanken finder du information om events, nye uddannelser og messer – med andre ord alt hvad du behøver at vide for at komme et skridt nærmere en karriere i bilbranchen. 

Find et job i bilbranchen der matcher dig. På jobportal.bilkarriere.dk kan du få overblik over hvilke jobs, der er i bilbranchen. Jobportalen bygger bro mellem arbejdsgivere og potentielle ansøgere – så du kan matche med en virksomhed, der passer til dig og dine karriereønsker.

Følg os på vej frem

Mød fire talentfulde unge der har fundet vej til bilbranchen. Du kan blandt andet møde Karen, der er uddannet cand.scient.pol, men som fik øjnene op for de muligheder og udfordringer,bilbranchen har at tilbyde