top
.

Bliv trainee hos

Redmark

Hvem er vi?

Redmark

Start din karriere i revisionsbranchen som trainee hos Redmark

Vi er Redmark

Det er Redmarks ambition at markere os som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Redmark er en attraktiv arbejdsplads, hvor opgaver løses af medarbejderne i fællesskab i et professionelt, men samtidig uformelt miljø

  Revision                     Medium size                Hele landet
 


Redmark

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. 

Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.

Den bedste rådgivning

Det er Redmarks ambition at markere os som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste.

Kernekompetencer

Vores kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. Vores kunder er ikke blot et nummer i rækken. I Redmark har vores kunder krav på den bedste løsning hver gang.

Mød os!

Dine muligheder

Vi kan tilbyde dig en unik traineetid, hvor du sammen med andre unge kollegaer vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer og møde nye udfordringer hver eneste dag.

Sille, 19 år, trainee

"Den første tid hos Redmark bød på introduktionskurser med de øvrige trainees. Kurserne gav selvfølgelig et stort fagligt udbyttet, men de var også med til at skabe et stærkt socialt fællesskab mellem de andre trainees på tværs af Redmark. Det betyder meget, at man kommer godt fra start og lærer de andre trainees at kende.

Da vi startede, var vi en blandet flok, hvor nogen havde læst HHX andre finansøkonom. Jeg har selv en HHX bagrund. Redmark har været gode til at tilpasse hverdagen, udfordringer og krav efter vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde."

Christian, 24 år, trainee

”Et stærkt socialt fællesskab var en vigtig parameter for mig i valget af traineeplads. Derfor var det også meget positivt, at det allerede til ansættelsessamtalen blev tydeligt for mig, at Redmark vægter det sociale fællesskab højt. Allerede inden jeg startede hos Redmark, blev jeg inviteret med til forskellige sociale arrangementer, det betød, at jeg hurtigt kom til at kende mange af mine kommende kollegaer.

I starten var de bare mine kollegaer, men i dag arbejder jeg faktisk sammen med nogle af mine bedste venner.”


Har du revisor-DNA? 

Læs om mere om Sille, Nicklas og Christians erfaringer som trainees i Redmark og lad dig inspirere. 

Læs hele artiklen

Værdier og kultur

I Redmark handler vi ud fra et stærkt værdisæt som fortæller, hvem vi er, og hvordan vi behand - ler hinanden. Vores værdier er vigtige i forhold til hinanden, men også i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere. De grundlæggende værdier i Redmark kan koges ned til fire ord: Engageret, kompetenceorienteret, forretningsorienteret og nærværende.

Din karrierevej

Vi slipper ambitionerne løs

Redmark er en videns- og karrierevirksomhed med store muligheder for dig, men vi stiller også krav. Din karriere er nemlig også dit ansvar. Redmarks succes, og ikke mindst vores kunders, afhænger af vores medarbejdere, så vi tager din udvikling seriøst. 

Din individuelle uddannelsesplan

Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, som følger dig gennem de første to år. Formålet er at sikre, at der skabes det mest optimale samspil mellem såvel din teoretiske uddannelse som din praktiske uddannelse. Vi følger løbende op på uddannelsesplanen, så vi ved, at du udvikler dig i den rigtige retning. 

Dine arbejdsopgaver

Under uddannelsen vil du som revisortrainee hos Redmark arbejde med bogføring, regnskabsudarbejdelse, moms og skat, revision, virksomheds- økonomi og en lang række forskellige opgaver inden for revisionsfaget. Arbejdet omfatter både opgaver på kontoret og hos kunder. Du kommer til at rådgive en bred vifte af kunder, hvilket giver en stor berøringsflade med alle typer virksomheder.

Din coach

Allerede fra din første arbejdsdag bliver du tilknyttet en coach, som vil sikre at du kommer godt i gang, og er din faglige og sociale kontaktperson de første år. Din coach vil desuden dele ud af sin erfaring og viden samt støtte dig gennem de første 2 år. 

Bliv en af os

Karriere hos Redmark

Når det kommer til valg af uddannelse, er der mange veje at gå, og det kan være svært at vælge. Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker, så er en traineeplads hos Redmark et valg, som baner vejen for en spændende karriere med masser af muligheder. 

Der er fart på

Revisortrainee? – Det lyder kedeligt! Sidder man ikke bare bag et skrivebord og taster nogle tal ind på en lommeregner? 

For nogen lyder revisionsbranchen som et tørt og kedeligt fag, men vores trainees ved bedre. Siden de blev ansat som revisortrainees hos Redmark, har der været fart på. 

Med 3 forskellige uddannelsesmæssige baggrunde fortæller Mads Dalfoss, Christian Holm Jessen og Sille Johanne Poulsen om deres hverdag, hvordan de oplever at have ansvar for kunder, fællesskab med kollegerne, og hvordan de navigerer mellem skole og arbejde.

Derfor er vi bedre

Som trainee i Redmark kan du se frem til et job med udfordringer samt muligheden for at skabe den karriere, du altid har drømt om. Uanset om du vælger at fortsætte hele vejen til statsautoriseret revisor eller om du om nogle år vil prøve noget andet, vil du få et CV, som andre kun drømmer om. Det er sådan et drømmejob, vi giver vores trainees i Redmark – og hvis vi selv skal sige det – så kan ingen gøre det bedre.

Du vil som trainee hurtigt få både ansvar for kunder og opgaver. Vi tror på, at du ved at gøre dine egne erfaringer får oparbejdet den største ballast til at skabe en karriere. Opgaverne i hverdagen er den vigtigste del af din uddannelse. Gennem praktisk arbejde bliver du rustet til at stå på egne ben, og der går ikke lang tid før, du selv har ansvaret.

Bliv trainee hos Redmark

Vil du med på næste hold?

Hvert år pr. 1. september ansætter Redmark i gennemsnit 15 trainees til vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Læs mere her og hold øje med, hvornår vi søger revisortrainees igen. 

Vi er lige her

Redmark

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.Det er Redmarks ambition at markere os som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste.

Redmark
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

T: (+45) 98 18 33 33
E: mkr@redmark.dk
W: redmark.dk