top
.

Studér fashion eller design i London, Firenze eller Rom?

Ønsker du at studere i udlandet? Er du interesseret i mode eller design? Vi tilbyder nogle af de bedste skoler i verden i vidunderlige London, smukke Firenze og fantastiske Rom. Vi har mange forskellige programmer - alt fra Fashion Design, Fashion Business til grafisk design eller interiør design. Studér i udlandet og få kendskab til en ny by, en ny skole og en masse nye venner. Hvad mere kan du ønske dig?

Hvis du er en kreativ person med flair for detaljer, er en mode- eller designuddannelse måske det rigtige for dig. Vi har flere uddannelser indenfor det kreative område.


London

I London kan du studere Fashion Business eller Fashion Media & Communication, eller kombinere dem begge.
London er byen, som kan tilbyde noget for alle. ”Hvis du er træt af London, er du træt af livet.”, siger Hannah Macleod, Study Abroad manager på London College of Fashion. Du kan foretage dig rigtig mange ting, i din fritid, f.eks. kan du tage på markeder, til koncerter eller shoppe. Du kan også bare hænge ud med dine nye venner, i denne smukke by og se alle de smukke attraktioner som Tower Bridge, London Eye, Big Ben osv. Når du studerer i London bliver dit engelsk meget bedre, samtidig med du vil møde mange nye venner og det bedste er, at du vil etablere nye relationer med vigtige mennesker, som vil gavne din fremtidige mode- eller designkarriere.

Firenze og Rom

I både Firenze og Rom kan du studere på Accademia Italiana, en velkendt designskole. Du kan vælge at studere grafisk design, interiør- og produktdesign eller mode design. Italien er ikke kun et smukt land, der er kendt for sin arkitektur, god mad og interessante kultur. Det er også et land, hvor mange mennesker har en passion for mode og design. Grib chancen for at vise dit kreative arbejde til flere indflydelsesrige mennesker i designbranchen. At studere design eller mode på Accademia Italiana, er en stor kvalifikation at have på dit CV og til din fremtidige karrierer.

Adresse
Gammel Kongevej 1, 2. sal, 1610 København V

Følg os
STS


Læs også om at tage en uddannelse i kommunikation  

En uddannelse i kommunikation er perfekt for dig, som vil have muligheden for at have indflydelse på både din organisation og på samfundet.