top
.

Er du interesseret i medier, kommunikation eller PR?

En uddannelse i kommunikation er perfekt for dig, som vil have muligheden for at have indflydelse på både din organisation og på samfundet. Hvad enten du vil starte din egen virksomhed, arbejde i den offentlige sektor, i private virksomheder eller andet, vil du have en stor fordel af kommunikationsstudier til at flytte organisationen fremad og se dine ideer blive til virkelighed.


Uddannede kommunikationsstuderende ender ofte med at arbejde inden for områderne reklame, PR, marketing og i forskellige kommunikationsafdelinger på kommunal- eller statsniveau, men konkurrencen om jobbet er stor – så det er vigtigt at du skiller dig ud med din jobansøgning.

Et eksamensbevis i kommunikation fra et universitet i udlandet, hjælper dig til at skille dig ud på arbejdsmarkedet. Du får uvurderlig erfaring, indsigt i andre kulturer, et internationalt netværk og færdigheder i engelsk, som er umulig at få herhjemme. I en globaliseret og digitaliseret kommunikationsverden er viden om omverdenen sammen med gode engelskfærdigheder et must for alle marketing- og kommunikationsfolk. Man kommer ikke længere langt med sit skole-engelsk fra gymnasiet, fordi viden på et mere professionelt niveau er krævet, så du kan kommunikere problemfrit med kollegaer og kunder fra andre lande. Ved at læse i udlandet vil du hurtigt komme ind på sproget og få en meget større bevidsthed om både den fysiske og digitale verden uden for Danmarks grænser. 

Kommunikationsstudier passer ikke kun til dig, der er dygtig til at skrive, men også til dig, der har interesse i mennesker, psykologi, medier og omverdenen. Du er selvfølgelig velkendt på sociale medier og ved at være en analytisk person har du en stor fordel på området. Studier i kommunikation åbner dørene til mange sjove, vigtige og kreative jobmuligheder, og er bestemt en værdifuld investering, som du vil få mange fordele af i dit fremtidige arbejdsliv. 

STS samarbejder med flere forskellige skoler, der tilbyder studier i kommunikation. Læs mere om skolerne og programmerne herunder, og tøv ikke med at spørge, hvis du har nogen spørgsmål.

Australien og USA


Adresse
Gammel Kongevej 1, 2. sal, 1610 København V

Følg os
STS


Læs også om Simon og Leonards ophold i Australien 

Vennerne Simon og Leonard kom for nylig hjem fra deres studieophold i Australien, hvor de begge studerede fitness. Sammen har de en YouTube-kanal, og nu arbejder de fuldt ud med deres virksomhed Tryingaton AB.