top
.

Bliv speditørelev i DSV

DSV

Hvem er vi?

DSV

Danmarks største transport- og logistikvirksomhed

Vi er DSV

DSV er en af verdens største transport- og logistikvirksomheder med over 40.000 medarbejdere og kontorer i mere end 80 lande. Vi transporterer gods til over 110 lande gennem vores globale netværk af kontorer og agenter.

Du kan læse mere om DSV på vores hjemmeside og DSV’s speditøruddannelse på vores elevsite. 

  Kontaktperson:
HR-Partner Ulla Anholm
Tel.: +4579297161 /Mobil: +4540294772
E-mail: ulla.anholm@dk.dsv.com          
  

Kom verden rundt hver dag

Vil du være en del af en global arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i fællesskab med andre? Så er DSV’s speditøruddannelse noget for dig. 

Som speditørelev hos DSV får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, og komme verden rundt hver eneste dag. Med kontorer i mere end 80 lande er vi en af verdens største transport- og logistikvirksomheder. Du kommer derfor til at planlægge og gennemføre godstransporter nationalt og internationalt. Det betyder også, at du som færdiguddannet kan få en karriere i Danmark og i udlandet. Så drømmer du om at komme ud over landets grænser, er der masser af muligheder hos DSV.

Netværk og fælleskab

Hos DSV lægger vi vægt på at give dig den bedst mulige uddannelse, hvor netværk og fælleskab er vigtige elementer. Som elev bliver du en del af et team, der følges ad gennem hele uddannelsen. Der vil bl.a. være introtur, elevweekender og teambuildingtur. Alt sammen for at skabe fundamentet for et stærkt fællesskab, og det er et vigtigt element i et godt uddannelsesforløb.

En allround og praktisk uddannelse 

Bliver du speditørelev hos os, sørger vi for en alsidig og praktisk uddannelse. Du bliver uddannet inden for vej-, sø- eller lufttransport, hvor du får et stort ansvar fra day one. Derudover får du praktisk erfaring med dit eget ansvarsområde meget tidligt i uddannelsen samt løbende sparring med din leder.

Vil du være elev i DSV?

Vi har afsluttet rekrutteringen af nye elever for i år. Vi starter rekrutteringen op igen i december 2018, med elev opstart i september 2019.

Vil du  vide mere?

Så kontakt HR Partner Ulla Anholm eller besøg vores elevsite. Her kan du læse mere om uddannelsen, dine karrieremuligheder, og hvad speditørelever selv siger om uddannelsen.

Læs mere

Er du vores nye speditørelev?

80 nuværende elever i Danmark

10 skoleuger

40 ledige elevstillinger i 2018