top
.

Annoncering / Branding / Rekruttering / Medieplanlægning / Insights / Surveys

NYT! 
Future & Co bag ny job- og rekrutteringsportal med fokus på hospitality-branchen. 

COMPANY
Future & Co
Lokationer:
Hellerup &
København K

BRANCHE
HR & Tiltrækning 

Future & Co er din rekrutteringspartner når det gælder tiltrækning af elever, lærlinge og trainees. Vi hjælper jer helt tæt på målgruppen og sikrer, at I står knivskarpt overfor de unge.

Gennem indsigt og kompetence skaber vi markedets mest træfsikre løsninger, altid med vores kunders udfordringer i centrum. Vi er den optimale partner uanset om vi skal skabe værdi i dele eller hele jeres rekruttering. Vi arbejder med tiltrækning af unge indenfor de seks nedenstående områder.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 60.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 17+ års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co = Full service bureau

Future & Co er et full service bureau, men vi har slet ikke noget imod at tilbyde os selv i små bidder. Vores fokus er jeres udfordring og vi glæder os til at bidrage præcis der, hvor I har brug for det.

Vores baggrund

Future & Co har mere end 17 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi har været inde over mere 60.000 trainee- og elevstillinger og samarbejder hvert år med over 700 virksomheder fra forskellige brancher. Vi driver bl.a. elevportalen.dk og young-career.dk og har herigennem stor erfaring med hvordan virksomheder via annoncering og øvrige tiltrækningsaktiviteter kan opnå et kvalitativt ansøgerfelt.

Future & Co er desuden en af drivkræfterne bag job-portalen, JOMP som er en jobportal for hospitality branchen.

Sharing is Caring

Vores community består af mere end 25.000 unge, der holder os skarpe og giver os indsigt om deres præferencer inden for job og karriere. Med afsæt i den viden,  rådgiver vi og leverer træfsikre og innovative rekrutteringsløsninger, der skaber værdi til jeres proces. Hvad enten jeres behov er simpel annoncering eller udarbejdelse af kampagne og strategi, vil vores dedikerede team styre jer sikkert i mål.

Skal vi mødes eller tales .....

...og sætte nogle tanker i gang?

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Future & Co består af et dedikeret team, der altid har vores kunders resultater i centrum. Vi har mere end 17 års erfaring, krydret med de bedste nye pust fra unge i starten af deres karriere. Samlet set - et bredt mix af specialister, høj faglighed og en erfaring fra vores samarbejde med mere end 2.500 virksomheder indenfor vidt forskellige brancher.

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

700+

Glade kunder

60.000

Formidlede elevstillinger

2

Lokationer

17 +

Års erfaring

Det gode selskab

Vi er så glade for at kunne bidrage til vores kunders succes. Her er nogle af dem.


Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup 


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!