top

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør. Som elev bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.

Vi søger elever til september 2023, læs mere om stillingerne her på siden.


Lær os at kende
 

BLIV SALGSELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som salgselev via "læs mere" knappen
 

BLIV LOGISTIKELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som logistikelev via "læs mere" knappen
 

BLIV DEKORATØRELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som dekoratørelev via "læs mere" knappen
 

''Det bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får.'' 

Hvem er vi?

IKEA A/S

I mere end 50 år har IKEA Danmark haft fornøjelsen af at inspirere danskerne til en bedre hverdag derhjemme. Gennem et bredt sortiment af veldesignede, funktionelle møbler og boligartikler til priser så lave, at de mange mennesker har råd til dem, er det vores mål at demokratisere design og indretning.

Vi er IKEA A/S

Vi har en passion for livet derhjemme. Vores kultur bygger på entusiasme, sammenhold og en holdning, der udtrykker “lad-os-få-det-gjort”. Vi er optimister og leder konstant efter nye og bedre måder at gøre tingene på – fra hvordan vi designer en gyngestol, der kan ligge i en flad pakke, til at skabe LED-pærer, som alle mennesker har råd til at købe. Vores vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker, for vores kunder, men også for vores medarbejdere og de mennesker, der arbejder hos vores leverandører.

  Detail                       Medium                    Hele landet
 

Kultur & værdier

I IKEA er værdierne ikke gemt væk i en mappe på reolen – de er derimod tydelige i hverdagen og i vores måde at arbejde på. De udtrykker, hvem vi er som mennesker og kolleger, og hvordan vi træffer beslutninger, så vi sammen kan skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

En bæredygtig levevis for de mange

Vi ønsker at inspirere til forandring – med solpaneler til hjemmet, veggie hotdogs og køkkenfronter, der er lavet af genanvendte plastflasker. Som Ingvar Kamprad sagde: “Intet er mere effektivt end at være det gode eksempel.”

Mangfoldighed og inklusion

Omtanke for mennesker og for mangfoldighed og inklusion er centrale dele af vores værdier og vision. Vi tror på at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig velkomne, respekteret, støttet og værdsat – uanset hvem de er, og hvor de kommer fra.

Mød os!

Prøv at gør det, så lærer du det

Kom og nyd at tage ansvar
Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig
– det er det vi gør hver dag!

Det bedste ved at være elev i IKEA er, at man laver helt det samme som de andre ansatte. Man bliver ikke taget ud af hverdagen, fordi man er elev. Det er hands-on-arbejde, ''prøv at gør det, så lærer du det'' - og hertil får du ansvar, så snart du vil!

BoletteDet bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at gå på arbejde og altid glæde sig - det er en helt fantastisk følelse. Du er aldrig overladt til dig selv, da der altid er nogen, du kan spørge om hjælp, uanset spørgsmål og problemstilling. Vi er her alle for hinanden, på tværs af afdelingerne, ja selv på tværs af varehusene

Tobias

Din karrierevej

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

IKEA er en global arbejdsgiver, med plads til at få drømme til at blive til virkelighed. Vi tror på dig og at intet kan stoppe dig. Fra Taastrup til Toronto. Eller fra Aalborg til Australia.

Plads til en bred karriere

Er du ikke sikker på hvad du vil arbejde med I fremtiden? Det er vi heller ikke. Det er derfor vi har en stor passion for at udvikle mennesker i inden for nye områder og I nye retninger, baseret på personlige behov og ønsker. Dit hjerte er altid større end erfaring!

En fremtid i detail? 

Hos IKEA kan du som elev blive uddannet indenfor salg, logistik eller interiørdesign. Uanset hvad du drømmer om, er der plads i IKEA.
Vi tror på, at alle mennesker har noget unikt og værdifuldt at bidrage med!


Salgselev 

Som vores nye salgselev brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv.


Logistikelev 

Som vores nye logistikelev er du med til at sikre, at vores varer er de rigtige steder og til tiden. Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder.


Dekoratørelev

Som vores nye dekoratørelev er du en kreativt tænkende person, der er passioneret omkring menneskers liv og indretning i hjemmet.

Er du interesseret i at blive elev?

- og er du nysgerrig på at høre mere? Tag testen og hør mere om hvad du kan forvente af os.

Bliv en del af vores team

Vi har brug for dig!

Bliv klar til arbejdslivet!
Der er masser af muligheder for de nysgerrige.

Elevuddannelsen hos IKEA veksler mellem skoleforløb og praktik i et af vores fem varehuse. Med en elevuddannelse får du en stærk kompetenceprofil, som du har været med til at skræddersy. Det er din fremtid, og dine muligheder for at udvikle og udfordre dig hos os er mange.

Som elev hos os vil du hurtigt føle dig tryg i en hektisk og omskiftelig hverdag – takket være vores værdier! Det er dem, der gør IKEA til IKEA, og de er en stor del af vores hverdag og måden, vi arbejder på.

Her står vi sammen. Løfter i flok. Hjælper, lytter og udfordrer hinanden. Her er samarbejde en kerneværdi, hvor vi i fællesskab bidrager til at skabe en bedre hverdag for vores mange besøgende. Vi har brug for dig og dine meninger, så vi kan drive en virksomhed, der er omkostningsbevidst, har omtanke for mennesker og miljø og møder kundernes foranderlige behov.

Sammen kan vi lede ved at være det gode eksempel.

Vi søger elever til vores 2023 elevhold

BLIV SALGSELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som salgselev via "læs mere" knappen
 

BLIV LOGISTIKELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som logistikelev via "læs mere" knappen
 

BLIV DEKORATØRELEV

IKEA har afsluttet rekrutteringsrunden for 2023, du kan læse mere om hverdagen som dekoratørelev via "læs mere" knappen
 

Hi... Let's get in touch!

IKEA A/S
Taastrup, Brøndby, Gentofte, Aarhus, Aalborg & Odense
Tlf. 26 77 22 02 - Mail: recruitment.pc.dk@ikea.com