top
.

Tidligere elever fra Aalborg Sportshøjskole starter egen virksomhed 

Aalborg Sportshøjskole har udrustet os til at kunne hjælpe andre mennesker i deres hverdag. Uanset om det er personlig træning eller kostvejledning, så har uddannelsen åbnet døre for os, som vi ikke selv ville kunne have gjort.


Aalborg Sportshøjskole baner vejen!

Vi har alle fire haft ophold på Aalborg Sportshøjskole, og der er ingen tvivl om at vores ophold har været med til at forme os, og banet vejen for vores fremtid. Kasper og Timmy besluttede begge under opholdet, at åbne dørene til Unlimited Performance og i dag arbejder vi alle med personlig træning. Vi bruger de kompetencer og redskaber vi har fået fra Aalborg Sportshøjskole hver eneste dag, og dette synes vi er en af de vigtigste forudsætninger for uddannelse: at man faktisk bruger det man lærer. 

Balancen mellem teori og praksis er uundværlig og Unlimited Performance ville ikke have eksisteret uden Aalborg Sportshøjskole. Uddannelsen har givet os en enorm bred og brugbar viden indenfor træning, styrkeløft, kostvejledning og meget andet. Vi vil alle fire klart anbefale Aalborg Sportshøjskole til andre. Ikke nok med at du får en helt fantastisk mulighed for at udvikle dig selv, så får du også en række kompetencer der kan hjælpe andre. Aalborg Sportshøjskole giver dig muligheden for at tænke ud af boksen og har givet os mulighed for at udleve vores drøm.

Fordommen om RUC er jo lidt at man sidder i rundkreds og holder hinanden i hånden. Men sådan er det altså ikke. Til gengæld har vi det virkeligt hyggeligt sammen og vi kombinerer ofte det faglige med noget socialt. Også når vi nørder igennem med et eller andet fagligt. Det er nok fordi, vi har vores eget hus, hvor vi er ca. 100 studerende. Det er ikke mere end at man hurtigt lærer de andre at kende. Også fordi vi har eget køkken, går over i studenterhuset sammen osv.

Fortæller, Sandra

Fakta

Næste indtag: Søndag den 2. august 2020
Varighed: 44 uger
Type uddannelse: DIF diplomtræneruddannelse (elite). Uddannelsen er akkrediteret og godkendt af Danmarks Idrætsforbund (DIF) Dokumentation: Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat samt højskolebevis.

Anne, Oliver, Timmy og Kasper valgte styrketræner og fysisk træner

Anne, Oliver, Timmy og Kasper har alle gået på hovedfaget styrketræner og fysisk træner, som er en 44 ugers diplomtræneruddannelse, hvor man som uddannet styrketræner kan arbejde med både bredde- og eliteidrætten eller ligefrem starter egen virksomhed. Linjen er meget efterspurgt og der er stor efterspørgsel på skolens kommende elever som personlig træner i fitnessbranchen og i eliteidrætsverden som fysisk træner.

Vi rejser til Sydafrika

Som en del af uddannelsen tager eleverne til Sydafrika, nærmere til byen Stellenbosch, ca. 30 km fra Cape Town. Her trænes der ca. 2 gange dagligt og følger udlanske- og danske topatleter indenfor atletikken på banen og i træningscentret samt en række parolympiske atleter. Formålet er at følge eliten på nærmeste hold og høre trænerens analyser og vurdering.

På linjen arbejder vi bl.a. med følgende:

Samt meget mere

  • Styrketræning og muskeludholdenhedstræning 
  • Styrkeløft og vægtløftning
  • Træning med maskiner og frie vægte 
  • Biomekanisk løfteteknik 
  • Aerob- og anaerobtræning 
  • Træningsmetodik 

Adresse
Annebergvej 55, 9000 Aalborg

Læs mere
Young Career