top
.

DE TRE ÅR ER OVERSTÅET - HVA' NU?

De sidste eksamener, dimissionen, studenterfesterne og fejringen af tre hårde studieårpå skolebænken er lige forude. Om lidt kan du læne dig tilbage og nyde, at du nu er fri til at gøre lige,hvad du har lyst til. Men måske står du faktisk med en følelse af, at alle de nye muligheder virkerovervældende og svære at overskue. Måske har du brug for afklaring, en tænkepauseog for ny inspiration, som kan hjælpe dig på rette vej videre i livet.


Tag med Dansk Studie Center

Mille Løkkegaard, 20 år og fra Hørsholm, stod i netop denne situation og valgte derfor at rejse to måneder med Dansk Studie Center på højskoleophold i Thailand, Bali og Giliøerne i vinteren 2016. På rejsen oplevede hun, hvordan vores fantastiske verden er en endeløs kilde til nye oplevelser, erfaringer og læring om andres og sit eget liv. 

Vi besøgte thailandske børnehaver og skoler,hvor vi legede og lavede mad sammen med knap så privilegerede børn. Et kulturchok ramte os. At opleve at folk, der har så lidt, stadig kan besidde en sådan livsglæde og gavmildhed, satte pludselige tingene i perspektiv i den tilværelse, vi netop havde forladt. 

Med undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive samt i Kommunikation & Personlig Udvikling, gjorde rejsen også Mille afklaret og selvsikker nok til at prioritere de vigtige ting i sit liv og vælge den rette vej videre. 

Man kom i kontakt med sig selv, sine følelser,forventninger og adfærd, men det var ikke kun forståelse for sig selv man fik, det var i den grad også forståelse for andre. Personlig Udvikling blev for mig en afklaring omkring,hvilket menneske, jeg har lyst til at være. Vigtigst af alt gav det mig selvtilliden til at gå efter en drøm, jeg havde opgivet og lagt på hylden. Det var ikke sket uden den inspirerende undervisning.

På Dansk Studie Centers højskoleopholdfølges holdet altid med en dygtig, danskrejseleder og undervisningen varetages af kompetente, danske undervisere, som gør alt for at give deltagerne de bedste mulighederfor og redskaber til at udvikle sig og rykke deres grænser på rejsen. 

Trygge rammer, praktiske øvelser, frihed og fællesskab er i fokus, og målet er, at hverdeltager bliver afklaret omkring sine drømme og valg for fremtiden, igennem ny viden omverden og om sig selv.

Alt i alt har jeg fået en uforglemmelig oplevelse.Rejsen gav mig helt nyt perspektiv på tilværelsen, en livsglæde, jeg havde glemt eksisterede, og et mål om at gå efter det, man virkelig ønsker. 

For Mille har rejsen ud i verden med inspirerende undervisning betydet, at hun harfundet sine mål for fremtiden – og genfundet glæden ved at kæmpe for at opnå dem.

Er du også i tvivl om din fremtid, dine studier og hvad du egentlig drømmer om, er et højskoleophold med rejseoplevelser, undervisning og et unikt fællesskab med andre unge måske lige, hvad du behøver for at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Dansk Studie Center kan give dig dit livs rejseoplevelse,som gør dig klar til fremtiden.

Fakta

Læs mere om DSC’s mange rejser og gå på opdagelse: www.danskstudiecenter.dk

Skriv eller ring til os med dine spørgsmål:
info@danskstudiecenter.dk / 48 17 10 60.

Følg DSC på Instagram:
#ugensDSC
#danskstudiecenter

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine rejsedrømme!

En unik kombination afrejseoplevelser, eventyr,undervisning, frihed,fællesskab og afklaring”

Mille Løkkeggard, 20 år

Adresse
Universitetsvej 1, 4000 Roskilde

Følg os
DCS


Læs også om Camillas oplevelse med Dansk Studie Center

Camilla Trommer, 20 år, sidder på et fly fra Sri Lanka med kurs mod ø-paradiset Maldiverne. Sammen med 29 jævnaldrende, har hun de sidste to uger rejst rundt på Sri Lanka.