top
.

NEXT STOP 

Miami, Berlin, Sydney, Beijing, London, Barcelona, New York, Tokyo eller Paris? Der er mange fantastiske steder i verden, der venter på at blive opdaget af dig.


Efter et par intense år på skolebænken ligger verden nu åben for dig og er klar til at lære dig det, du ikke har kunne læse dig frem til i skolebøgerne. Derfor er der også hvert år en masse unge mennesker, der vælger at tage skridtet og rejse ud i verden. 

En af dem er Sallie Aakeson, der i dag læser Fransk på Københavns Universitet. Som ung og nyudklækket student kan det være svært at finde ud af, hvilken vej man skal i livet, og det var det også for Sallie, der ikke kunne se en klar uddannelsesvej for sig, da hun fik studenterhuen på. Det lavede et Studieår i Udlandet med EF Education First om på. Sallie rejste til Nice og flyttede ind hos en fransk værtsfamilie. Her blev hun klogere på den franske kultur, samtidig med at hun blev hun undervist i fransk i en klasse, hvor hun sad ved siden af elever fra hele verden, der havde hver deres land og kultur at fortælle om. 

Fritiden blev brugt med at gå på opdagelse i det franske sammen med de mange nye venner. Sallie selv er sikker på, hvad rejsen til Nice har gjort for hende.

Jeg var ikke begyndt at læse Fransk på universitetet, hvis jeg ikke havde været af sted, og hvis jeg alligevel havde haft kastet mig ud i det tidligere, havde jeg ikke kunne klare det. Den rejse har været fuldstændig altafgørende for, at jeg har fået de kompentecer, der kan bære mig gennem mit studie,”

Konstaterer Sallie

For Sallie står det klart, hvad det gør for en, når man rejser ud i verden.

 ”Jeg er virkelig vokset og har fundet ro i, hvem jeg er, og jeg har fundet ud af, at jeg kan selv. Jeg synes, der ligger en modning i sådan en rejse – det er det med komme ud at stå på egne ben,” fortæller hun. 

Den holdning er Sallie ikke alene om at have. Emilie Abildtrup tog allerede ud og smagte på verden mellem 1. og 2.g., hvor hun var på sprogkursus i Brighton i England med EF Education First.

Rejsen til Brighton gav mig rigtig meget. Jeg boede hos en værtsfamilie, så jeg skulle bare få det til at fungere i en engelsk familie og blev derfor kastet ud i at tale engelsk,” fortæller Emilie, der kunne starte i 2.g med en fornyet tro på sig selv, en ny forståelse af andre kulturer og et styrket engelsk.

Rejsen betød meget for Emilie, som derfor fik lyst til at tage ud i verden på egen hånd endnu en gang. Denne gang var Emilie klar til at rejse endnu længere væk, og turen gik derfor til Los Angeles i USA mellem 2. og 3.g, hvor endnu et sprogkursus ventede og gjorde Emilie klar til sin studentereksamen.

I LA flyttede hun ind på EF’s kollegie, hvor hun boede sammen med elever fra hele verden. Emilies drøm er at læse Medicin på universitet, og hun er sikker på, at udlandsrejserne har hjulpet hende til at blive klar til studiet.  fantastiske steder i verden, der venter på at blive opdaget af dig. fantastiske steder i verden, der venter på at blive opdaget af dig.

 "Jeg vil gerne se nogle ting, der kan styrke mig, inden jeg starter på uddannelse," fortæller hun om sin motivation for at rejse ud i verden.

Adresse
Vester Farimagsgade 1, 1606 København V


EF Programmer

Sprogkurser i udlandet

Tag selv afsted til udlandet for første gang – på en akkrediteret EF skole – med kursusstart hver mandag.

Studieår i udlandet

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i helt op til tre sprog.