top

Lev livet med hænderne, hovedet og hjertet 

I AO’s håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og rådgive kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: Gi’r en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.


Bliv handelselev i AO. Vi har store planer for din fremtid.

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3,4 milliarder kroner i omsætning. Og vil du gøre karriere i AO, er der store muligheder, lige meget hvor du bor i landet. AO dækker hele Danmark med hovedkontor og centrallager i Albertslund, logistikcenter i Horsens og 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA, VAGA og værktøj.

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt. Vi har en stolt kultur og et fantastisk engagement, men samtidig forholder vi os også til den tid, vi er en del af og de udfordringer, der ligger foran os.


AO-kulturen

I AO har vi en virksomhedskultur, som tager udgangspunkt i følgende: 

 • Kunden er konge  
 • Medarbejderne... AO's vigtigste aktiv 
 • Service/opmærksomhed 
 • Fleksibilitet 
 • Købmandskab
 • Egne produkter 
 • Innovation 
 • AO gør en forskel 

Din fremtidige karriere: lad os føre dine drømme ud i livet

I AO kommer der kun mellem 10 og 15 handelselever på holdet om året. Bliver du en af dem, kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den elevuddannelse, du drømmer om, og forberede dig til dit næste job. For vi har store planer for din fremtid. En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører. I AO har vi haft elever i mange år, og du vil derfor fra starten være i erfarne og trygge hænder. Du vil i samarbejde med dine nye kolleger få rigeligt bestille. Og det er helt med vilje. Det er nemlig ikke for sjov, når vi siger, at vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent. Det er også grunden til, at du gennem hele forløbet bliver fulgt tæt af vores elevansvarlige i HR samt af din kommende butiksleder og salgschef. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål.

Som elev i AO får du masser af ansvar og tæt kontakt til kunderne. Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam osv.

Noget kan du – resten lærer vi dig

Den 2-årige elevuddannelse starter den første hverdag i september og veksler mellem praktisk arbejde i en af vores håndværkerbutikker, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på vores hovedkontor i Albertslund. Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, service, kundebetjening og kundeadfærd til markedsføring og e-handel. Og så kommer du naturligvis ind under huden på vores VVS-, el-, VA-, VAGA- og værktøjsprodukter.

Som elev i AO får du masser af ansvar og tæt kontakt til kunderne. Derfor forventer vi, at du er pligtopfyldende, snakkesalig og serviceminded. Samtidig skal du have vilje, gåpåmod og initiativ og brænde for at vise, hvad du dur til ude i butikken. 

Derudover skal du være fuld af nysgerrighed og villig til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide om varebestilling, salg, butiksdrift og kundeservice. 

Læs mere om uddannelser og adgangskrav og søg elevplads på ao.dk/elev.

Hvorfor samarbejde med os?

 • Fordi hos AO er kunden konge 
 • Fordi du lærer fra de bedste fra dag 1 
 • Fordi vi udnytter det bedste fra den fysiske og digitale verden 
 • Fordi vi tilbyder en fantastisk elevuddannelse 
 • Fordi vi udvikler os i fællesskab med vores kunder og leverandører
 • Fordi vi før os umage og øver os i at være endnu bedre – hver dag

Vi ved ikke hvad fremtiden bringer – men vi ved hvad vi bringer fremtiden!

Adresse
Rørvang 3, 2620 Albertslund

Website
ao.dk

Læs mere
Young Career

Følg os
AO


Læs også om Mie, der vil skabe alkoholfrie cocktailbarer 

Mie Græsvænge Hansen har gennem det meste af sin studietid på RUC arbejdet målbevidst på at realisere sin drøm om en kæde af alkoholfrie cocktailbarer.