top

Inspiration til din fremtid

Elev/trainee

Fantastiske historier fra livet som elev eller trainee..... 

Bliv mejeritrainee hos Arla

Vil du gerne kickstarte din karriere i en global og bæredygtig virksomhed? Så læs mere om en traineeplads hos Arla. Du kan gå fra trainee til mejerist på godt tre år og blive ekspert i topmoderne mejerimaskiner.  

Bliv trainee hos BDO

”Jeg er rigtig glad for at være trainee i BDO. Tonen er god, og jeg er blevet taget imod med åbne arme. Vi er som en lille familie i afdelingen, og vi laver mange aktiviteter sammen både i og udenfor arbejdstid". Læs mere om Mikkels erfaringer som trainee hos BDO.  

Bliv trainee hos Redmark

Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker, så er en traineeplads hos Redmark et valg, som baner vejen for en spændende karriere med masser af muligheder. Læs om Sille, Nicklas og Christians erfaringer som trainees i Redmark og lad dig inspirere. 

Bliv elev eller lærling i Siemens

Siemens arbejder inden for mange forskellige forretningsområder over hele verden, og derfor kan du som elev eller lærling hos os uddanne og dygtiggøre dig inden for netop det område, du brænder for. Læs om Mads, der startede som økonomielev hos Siemens og blev tilbudt fuldtidsjob efter endt elevforløb. 

Bliv elev hos Novozymes

Der er fart på, spændende oplevelser og kolleger fra hele verden, når man er elev i en international virksomhed. Det ved Mette, 22, og Jonas, 28, alt om – de er nemlig administrationselever i verdens førende biotekvirksomhed, Novozymes. Læs om Mette og Jonas' fortællinger om deres elevtid hos Novozymes. 

Bliv elev eller lærling i Siemens

Siemens arbejder inden for mange forskellige forretningsområder over hele verden, og derfor kan du som elev eller lærling hos os uddanne og dygtiggøre dig inden for netop det område, du brænder for. Sandra Rieck er kontorelev hos Siemens. Læs mere om hendes historie, om jobbet og Siemens som arbejdsplads.

Bliv trainee hos BDO

”Årligt ansætter vi 45-55 trainees, og vi opfordrer til, at de unge lever sig ind i kundernes udfordringer. Vi er klar med al den uddannelse, support og sparring, der er brug for. Læs om traineeuddannelsen hos BDO og læs om Bjørns oplevelse af at være trainee hos BDO.

Bliv trainee eller elev hos Azets

"Jeg havde aldrig hørt om Azets før, men var ikke i tvivl; det var præcis det, jeg ville arbejde med fremadrettet!" siger Jonas, der startede som trainee hos Azets for snart tre år siden. 

Elever får ansvar i Delfi Technologies

"Jeg er hurtig blevet tildelt ansvar og føler selv, at jeg bidrager til at det hele glider..." siger Tinna Sørensen, kontorelev. Læs om hendes og andre elevers oplevelse af at være elev i Delfi Technologies.
 

Sabbatår?

Ta' med til en verden af oplevelser!

Kom helt tæt på verden, der venter! Der er uanede muligheder for dig, der vil have et sabbatår. Vi har samlet gode historier fra andre unge, der har været på deres livs oplevelse. Læs med og bliv inspireret til dit eget eventyr.

Uddannelse?

Hvad indeholder uddannelsen, og hvordan er studiemiljøet?

Kom med 'behind-the-scenes' og oplev forskellige uddannelser på tæt hold. Her får du indblik i hverdagen, udbyttet og fremtidige muligheder, når unge fra uddannelserne fortæller om deres oplevelse. Læs med og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg.