top

Inspiration til din fremtid

Sabbatår

Fantastiske historier fra livet på eventyr.... 

Højskole: En rutsjebane af oplevelser

Idrætshøjskolen Sønderborg har vi rekordtilmeldinger til efterårsopholdet og ligeledes ser det ud med forårsopholdet 2020 – det skyldes måske det fællesskab og den rutsjebane af oplevelser eleverne omtaler højskoleopholdet til at være. Den svedigste tid, som Drengene fra Angora sang.

Tidligere elever starter egen virksomhed

Aalborg Sportshøjskole har udrustet os til at kunne hjælpe andre mennesker i deres hverdag. Uanset om det er personlig træning eller kostvejledning, så har uddannelsen åbnet døre for os, som vi ikke selv ville kunne have gjort.

Vikariater er et springbræt til et sabatår med erfaringer!

Har du svært ved at finde ud af hvordan dit sabatår skal forløbe? Som vikar får du mulighed for at opbygge erfaring samt spille en central rolle for en virksomhed!

Drømmer du om et job i uniform? 

I snart 10 år har Aalborg Sportshøjskole forberedt eleverne, som brænder for at arbejde i politiet, til politiets optagelsesprøve, og vi gør det med stor succes. Aalborg Sportshøjskole kender kravene til politiets optagelsesprøver, og højskolen kan uden at tøve prale af at have Danmarks bedste og mest gennemprøvede politikursus 

"Det er første gang jeg skal rejse alene på egen hånd" 

Camilla havde altid været den stille pige i gymnasiet. Hun havde da slet ikke forestillet sig at stå i lufthavnen i sit sabbatår. Med en flybillet til den anden side af jordkloden og 30 fremmede mennesker, som alle ville rejse med Dansk Studie Center... så hvorfor gjorde hun det alligevel? 

Sport på højskole – eller høj på sport?

Er du bare glad for sport eller træning, eller vil du være træner – måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er skolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. !

Hvad skal du så nu?

Det mest stillede spørgsmål, når huen er kommet på hovedet: "Verden ligger åben for dine fødder, og du vælger da bare det, du altid har drømt om. Hvor svært kan det være?" Læs Caroline, Louise og Simons historie, som alle tre tog ud at rejse med Dansk Studie Center!

Studér fashion eller design i London, Firenze eller Rom!

Er du interesseret i mode eller design? STS Study Abroad tilbyder nogle af de bedste skoler i verden. Vi har mange forskellige programmer, alt fra Fashion Design, Fashion Business til grafisk design eller interiør design.

Uddan dig til guide

"Det her burde jeg have gjort for længe siden". Sådan lyder det fra Iman, der har uddannet sig til guide gennem rejseguideskolen Service & Co. Læs Iman og Lykkes historier og lad dig inspirere. 

Fordyb dig i Japan

Er du vild med manga-tegneserier? Er du fascineret af den klassiske japanske kultur? Uanset hvor din interesse for Japan kommer fra, så kan du dyrke den på Japansk-linjen på Idrætshøjskolen Bosei.
 

Tag din uddannelse i Australien

Vennerne Simon og Leonard kom for nylig hjem fra deres studieophold i Australien, hvor de begge studerede fitness. Sammen har de en YouTube-kanal, og nu arbejder de fuldt ud med deres virksomhed Tryingaton AB. Læs om deres rejse med STS Study Abroad og bliv inspireret!
 

Udforsk verden som guide

Mike fra Juelsminde tog på rejseguide-skole og er nu klar til at indtage verden. Læs to historier fra guider uddannet hos rejseguideskolen Service & Co. og lad dig inspirere. Skal du være den næste guide?

Vil du have venner for livet?

Camilla Trommer, 20 år, sidder på et fly fra Sri Lanka med kurs mod ø-paradiset Maldiverne. Sammen med 29 jævnaldrende, har hun de sidste to uger rejst rundt på Sri Lanka. Har du lyst til at rejse med Dansk Studie Center?
 

Tag en uddannelse i kommunikation i udlandet

En uddannelse i kommunikation er perfekt for dig, som vil have muligheden for at have indflydelse på både din organisation og på samfundet. Læs mere om STS Study Abroads muligheder her.
 

Fra skiinstruktør i Canada til roadtrip i USA

Marc Hansen valgte at tage et halvt år ud af kalenderen, for at blive skiinstruktør i Canada med Snowminds, som bød på meget mere end han regnede med.

En uforglemmelig oplevelse

Mille beskriver hendes rejse med Dansk Studie Center som: "En unik kombination af rejseoplevelser, eventyr, undervisning, frihed, fællesskab og afklaring." Læs med og bliv inspireret til dig eget eventyr. 

Fantastiske steder venter på at blive opdaget af dig! 

Efter et par intense år på skolebænken ligger verden åben for dig og er klar til at lære dig det, du ikke har kunne læse dig frem til i skolebøgerne. Derfor er der også hvert år en masse unge mennesker, der vælger at tage skridtet og rejse ud i verden med EF Education First.

Huen på, hva nu?

Efter mange år med lektier, eksaminer og faste rammer, kan man endelig se lyset for enden af tunellen og studenterhuen i horisonten. Men hvad nu? Læse videre? Holde sabbatår? Mød Cecilie, Nadia og Julie, der rejste med Dansk Studie Center.

Japan skal opleves, ikke forstås!

"Japan er uforståeligt, og I forstår ikke, hvor fed en sæson og oplevelse det var at rejse rundt i ”Solens Ophav”". Malou Nielsen har været en tur i Japan, med Snowminds. Læs, hvorfor Japan skal opleves!

Trainee/elev?

Hvordan er mulighederne for uddannelse i erhvervslivet?

Der er uanede muligheder for at uddanne dig i en af Danmarks fantastiske virksomheder. Mød nogle af Danmarks mest spændende virksomheder og hør om karriere- og uddannelsesmuligheder, andre unges erfaringer og meget mere. Læs de spændende historier og bliv inspireret!

Uddannelse?

Hvad indeholder uddannelsen, og hvordan er studiemiljøet?

Kom med 'behind-the-scenes' og oplev forskellige uddannelser på tæt hold. Her får du indblik i hverdagen, udbyttet og fremtidige muligheder, når unge fra uddannelserne fortæller om deres oplevelse. Læs med og bliv inspireret til at træffe dit uddannelsesvalg.