top

Inspiration til din fremtid

Uddannelser

Fantastiske historier fra livet som studerende..... 

Som elev i Region Syddanmark er mulighederne dine!

Som kontorelev får du en alsidig uddannelse som kontorassistent, hvor du selv har indflydelse på din hverdag og din uddannelse. Du får et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling, og elevpladsen giver dig et godt afsæt.
 

Vi har store planer for din fremtid!

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Hvad du ender med, må tiden vise. Men én ting er sikkert: Du får et godt springbræt hos AO.
 

Drømmer du om sabbatår eller 12-taller? 

Det er en stor beslutning, du skal træffe, når du bliver student. Måske har du hele livet vidst, hvad du vil bruge din studentereksamen til, måske er du først begyndt at overveje dine muligheder nu. KEA tilbyder mange forskellige uddannelser, bliv klogere på dine muligheder her! 
 

Akademi garanterer JOB efter endt uddannelse!

Drømmer du om at uddanne dig til kosmetolog eller frisør? Så er Beauty and Style det helt rigtige sted for dig! Beauty and Style uddanner flere end halvdelen af alle danske kosmetologer og desden frisører på egne skoler. 
 

"Jeg skal have run i mit liv, ellers keder jeg mig"

Hverdagen er travl, men det er sådan, hun foretrækker den. “Jeg har nok den der dream big-attitude”, siger Emina Gunic, der læser Global Business Informatics på IT-Universitetet i København. Se hvordan en helt almindelig fredag ser ud for den 21-årige studerende i artiklen. 
 

Har du en leder i maven?

Forsvarets nye løjtnantsuddannelse bliver du uddannet leder på blot 11 måneder! Læs artiklen og find ud af, om det er noget for dig med en lederuddannelse, der kombinerer teori med praktisk erfaring. 
 

Global karriere med et hav af muligheder

Tilfældigheder, udlængsel og en god portion eventyrlyst fik Jannie Moesgaard Dinesen til at søge en maritim uddannelse i Maersk. Læs hendes historie og lad dig inspirere til selv at tage en maritim uddannelse.
 

Kontroller det danske luftrum!

Forsvaret har rettet søgelyset mod unge computerspillere, og det er der god grund til. De unge gamere besidder ofte evnen til at multitaske og den rumlige intelligens, der skal til for at blive optaget på flyvelederuddannelsen.
 

Opfyld din drøm om at blive tøjdesigner

Kitt Buch og Metsu Jørgensen dimitterede sidste år fra UCC's tekstilformidleruddannelse. Nu er de sprunget ud som ejere af tøjbutikken Roque Artisans.
 

Mission ved verdens ende

"Jeg har drømt om at blive en del af Slædepatruljen Sirius siden folkeskolen. Nu er jeg 26 år, og jeg har udlevet det største eventyr, man kan forestille sig", siger Frederik, som har kørt med Slædepatruljen Sirius. 
 

Ud i verden med sproget

Camilla kunne ikke et ord russisk, men sprogofficer-uddannelsen åbnede døre til en helt anden verden. Forsvarets har mange muligheder for uddannelse - læs med og lad dig inspirere. 
 

Kickstart iværksætterkarrieren

Mød Jakob og Nicolaj som er iværksættere på et internationalt event, mens de læser Leisure Management på Professionshøjskolen Absalon. Læs med og bliv inspireret!

Roskilde Universitet

"Jeg vil kunne gøre noget ved de sygdomme, der rammer mange mennesker". Sandra dyrker poledance, arbejder med kundeservice, men først og fremmest læser hun NATBACH på RUC.
 

RUC'er vil skabe alkoholfrie cocktailbarer

Mie Græsvænge Hansen har gennem det meste af sin studietid arbejdet målbevidst på at realisere sin drøm om en kæde af alkoholfrie cocktailbarer.
 

Studiemiljøet er i fokus på Campus Carlsberg

På Campus Carlsberg får du lyst til at blive hængende. Mød Anne og Kristian, der læser på UCC og bliv klogere på alle de nye faciliteter på Campus Carlsberg.
 

Advanced Science Teacher Education-linjen på UCC

Wow, hvor her lugter af brændt hår - mød UCC'S superseje Science-lærere. Læs om de studerendes oplevelse af uddannelsen og find ud af, om UCC er noget for dig.
 

Gør en forskel med UCC's læreruddannelse

Det er ofte med bind for munden og gummihandsker på, at Janus Welling underviser sine elever. Janus er uddannet lærer fra UCC og arbejder med at undervise syge børn på Rigshospitalet.
 

Uddannelse der tager højde for dit øvrige liv

Mød Nicolai, der læser hf flex på KVUC, mens han spiller på det danske volleyball landshold. Læs med og find ud af, om du vil have en uddannelse, der tager højde for dit liv. 
 

RUC-studerende hjælper allergikere

Sara som læser Social Entrepreneurship and Management på RUC, har udviklet en app, der skal gøre det nemt at invitere allergikere på middag. Er du innovativ? Læs med og bliv inspireret!
 

RUC-studerende løser virkelige problemer

Selv om det årligt koster en halv milliard kronerat fjerne tyggegummi fra gader og stræder, smider folk det alligevel på gaden. Læs om en gruppe RUC studerende, der forsøger at ændre på dette ved hjælp af nudging. 
 

Bliv en del af en branche i udvikling

Bilbranchen er en af verdens største brancher – og en branche på vej frem. Læs artiklen og find ud af, om en karriere i bilbranchen er noget for dig.
 

Rikke fandt sit drømmestudie

Rikke læser administrationsbachelor-uddannelsen på Professionshøjskolen Absalon, hvor politikere forelæser, og hvor der er mulighed for internationalt udsyn. Læs med og find ud af, om det er noget for dig!
 

Bliv Social entreprenør!

Sociale entreprenører kan lede komplekse forandringsprocesser og bidrage til udviklingen af nye velfærdsløsninger gennem socialt iværksætteri, nytænkning og evnen til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt. Læs om uddannelsen på RUC her.
 

Trainee/elev?

Hvordan er mulighederne for uddannelse i erhvervslivet?

Der er uanede muligheder for at uddanne dig i en af Danmarks fantastiske virksomheder. Mød nogle af Danmarks mest spændende virksomheder og hør om karriere- og uddannelsesmuligheder, andre unges erfaringer og meget mere. Læs de spændende historier og bliv inspireret!

Sabbatår?

Ta' med til en verden af oplevelser!

Kom helt tæt på verden, der venter! Der er uanede muligheder for dig, der vil have et sabbatår. Vi har samlet gode historier fra andre unge, der har været på deres livs oplevelse. Læs med og bliv inspireret til dit eget eventyr.